Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

Panevėžietį papiktino automobilio valstybinis numeris su raidėmis „GEJ“

Pagyvenęs panevėžietis pasiskundė žurnalistams, kad valstybinė įmonė „Regitra“ iš jo esą tyčiojasi. Vyras tikino nė už ką nesutiksiantis, kad jo automobilio numeris būtų su raidėmis „GEJ“, rašo panskliautas.lt
Į regitrą užsuka ir nesąžiningų vairuotojų.
„Regitra“ / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Man 67 metai ir koks aš jiems gėjus? Visada buvau teisingos orientacijos ir nenoriu, kad mane senatvėje su jais tapatintų“, – piktinosi pensininkas panevėžietis.

Tolerancija seksualinėms mažumoms nespinduliuojantis vyras sakė tokių numerių atsisakęs, trenkęs juos atgal ant stalo ir pataręs tą patį padaryti kitam numerių išsiimti atėjusiam klientui. Esą tegul valdžia juos gėjams ir dalina.

Vyras sakė neketinantis likusį gyvenimą nugyventi važinėdamas su tokiais numeriais, raudonuoti iš gėdos bei klausytis kaimynų apkalbų.

Anot panevėžiečio, atsisakius jį neva diskriminuojančių numerių, jam buvo pasiūlyta rinktis kitus, tačiau kainuosiančius 50 litų brangiau.

„Regitros“ Panevėžio filialo direktorius Raimondas Kireilis neslėpė, kad keli vairuotojai atsisakė numerių su raidėmis GEJ, o minėtas panevėžietis skambino ir jam pačiam.

„Kai kuriuos žmones piktina toks raidžių derinys, bet mes siūlome tų raidžių nesujungti. Tą patį patariau daryti ir jūsų minėtam vyresniam panevėžiečiui“, – sakė filialo vadovas.

Anot jo, Panevėžio „Regitra“ gavo 500 ar 600 tokių numerių ir pagal nustatytą tvarką jie yra išduodami iš eilės.

Mieste bei rajone su tokiais numeriais jau važinėja apie 300 automobilių. Tokie numeriai kainuoja 52 Lt, o juos renkantis jau tenka mokėti 100 Lt.

„Galime tik apgailestauti, kad tokie dalykai žmonėms sukelia neigiamų emocijų, bet juos gaminame ne mes, o Kaune esanti firma. Anksčiau kai kam nepatikdavo Utenoje išduodami numeriai su raidėmis FUC“, – aiškino R.Kireilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius