Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 01

Parašas už A.Pilvelį vertas lito?

Prezidento rinkimų kampanija – kai kam puiki proga užsidirbti. Viena moteris pasakojo, kad už kandidatą į prezidentus Algirdą Pilvelį palaikantį parašą jai mokamas litas. Pats kandidatas tokią informaciją neigia.
Algirdas Pilvelis
Algirdas Pilvelis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

Parašus už A.Pilvelį sostinės Antakalnio mikrorajone rinkusi moteris pasakojo, jog prezidentu tapti pasiryžęs „Lietuvos aido“ leidėjas Algirdas Pilvelis už kiekvieną jį palaikantį parašą moka litą.

Tačiau pats A.Pilvelis tokias kalbas vienareikšmiškai vadina šmeižtu. „Šmeižtas tokios kalbos. Jums tikriausiai Zenonas Vaigauskas sufleruoja, ką sakyti ir ko klausti“, – nepatenkintas kalbėjo pretendentas į kandidatus į prezidentus.

„Niekada nieko nebuvo nemokamo – nei kavos, nei arbatos. Už surinktus parašus irgi nemoku. Jokių komentarų nebus“, – naujienų portalui 15min.lt kartojo A.Pilvelis.  Paklaustas, kiek parašų surinko, jis taip pat nebuvo kalbus: „Klauskite Vaigausko, tegul jis jums pasako, kiek parašų Pilvelis surinko ir kada atneš.“

Praėjusią savaitę naujienų portalas 15min.lt rašė, kad vienoje sostinės kavinėje A.Pilvelis kviečia pasirašyti už jį, o už kiekvieną parašą laukia nemokamas arbatos ar kavos puodelis. Po šios publikacijos „Lietuvos aido“ leidėjas kreipėsi į policiją dėl šmeižto.

Balandžio 2-oji – paskutinė diena, kai parašus galima pristatyti į VRK. Norint tampti kandidatu į prezidentus, reikia surinkti ne mažiau nei 20 tūkst. parašų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius