-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 21

„Patirtis 09“: paskelbti geriausi ryšių su visuomene projektai (nuotraukos)

Ketvirtadienio popietę Vilniaus Rotušėje apdovanoti geriausi 2009-ųjų ryšių su visuomene projektai. Konkurse „Patirtis 09“ dalyvo per 80 pretendentų, konkuravusių dėl apdovanojimų penkiose kategorijose.
Šiaurės miestelio „Technologijų parkas“ direktorius
Šiaurės miestelio „Technologijų parkas“ direktorius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Moksleivių projektų nugalėtoju paskelbtas Ventos gimnazijos projektas „Virėm virėm košę“. Studentų kategorijoje laimėjo Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto pirmakursių sukurta komunikacijos kampanija bendrovės „Naujoji Ringuva“ produktui. Apdovanojimą verslo organizacijų ir ryšių su visuomene agentūrų kategorijoje atsiėmė „Topo centro“ atstovas už projektą „Nemokamai atsikratyk senos buitinės technikos“. Nevyriausybinių organizacijų kategorijoje nugalėjo Šiaurės miestelio technologijų parko įgyvendintas televizijos projektas „Lietuva gali“, tuo tarpu valstybinių organizacijų kategorijos laimėtoju paskelbtas Vilniaus Gedimino Technikos universiteto projektas – interneto svetainė brendu.lt.

Įteiktas papildomas apdovanojimas

Už patriotiškumą ir idėją suburti viso pasaulio lietuvių bendruomenes švęsti Lietuvos vardo Tūkstantmetį, papildomas apdovanojimas įteiktas projektui „Tūkstantmečio Odisėja“. Konkurso dalyvius vertinusi komisija vienbalsiai pripažino, kad šis projektas – be konkurencijos vertas pirmosios vietos.

„Šis projektas yra visos Lietuvos projektas. Jo negalima priskirti kuriai nors vienai grupei. Plaukimas ir būriuotojų žygis buvo tik priemonė tam, kad kažkuriai akimirkai kažkurioje pasaulio vietoje sutelktumėme lietuvius į vieną vietą“, – sakė apdovanojimą atsiėmusi ryšių su visuomene specialistė Dalia Kutraitė-Giedraitienė. Pasak jos, šiame projekte buvo panaudota pati moderniausia ir efektyviausia komunikacijos technologija – „iš širdies į širdį“.

Džiugina didėjantis dalyvių skaičius

Konkursas „Patirtis“ Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto (VU KF) Ryšių su visuomene magistrantų buvo organizuojamas jau ketvirtus metus. Šiais metais studentams vadovavo VU KF prodekanė dr. Renata Matkevičienė.

Sveikinimo žodį apdovanojimų ceremonijoje sakęs VU KF dekanas doc. Andrius Vaišvila džiaugėsi, kad projekto apimtis kasmet plečiasi ir jame dalyvauja vis daugiau dalyvių.

Konkurso nugalėtojus rinko ekspertai, tarp kurių – VDNET Rinkodaros ir pardavimų departamento vadovė Rita Bajarūnienė, Lietuvos marketingo asociacijos pirmininkas Simonas Bartkus, Respublikos Prezidentės patarėjo pavaduotoja Gaja Bartusevičiūtė ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius