Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Prieš Kalėdas „Šokolado legendoje“ – žvaigždžių lietus

Prieš pačias gražiausias metų šventes klaipėdiečiai su savo atžalomis kviečiami į premjerą visai šeimai – spektaklį „Šokolado legenda“.
Nuotaikingame spektaklyje žiūrovai išvys gausybę gerai pažįstamų veidų.
Nuotaikingame spektaklyje žiūrovai išvys gausybę gerai pažįstamų veidų. / Organizatorių nuotr.

Gruodžio 23 d. 17 val. Klaipėdos koncertų salėje įvyksiančiame spektaklyje bus galima išvysti apie pusšimtį aktorių, tarp kurių nauju amplua pasirodys ir dainininkas Vilius Tarasovas.

Jis ne tik atliks specialiai pasirodymui sukurtas smagias dainas, bet ir vaidins Prižiūrėtoją. „Darbas vyksta labai linksmai: nebūna repeticijos, per kurią netektų iki ašarų prisijuokti. Scenoje supa „profai“ aktoriai ir iš jų gali daug pasimokyti, bet teko padirbėti ir pačiam – juk išmėginau naują amplua: čia prireikė ne tik dainavimo, bet ir vaidybos”, – apie artėjančią premjerą kalbėjo Vilius Tarasovas.

Scenoje žiūrovai išvys ir ilgametę patirtį turintį aktorių Sigutį Jačėną (Pasakotojas ir Burtininkas), Klaipėdos dramos teatro aktorius – Nijolę Sabulytę (Cukrinė fėja), Vaidą Jočį (Riešutų vadas). Charizmatiškasis jaunasis aktorius Viačeslavas Mickevičius taps puikiu Patarėju nelaimingajai Karalienei, kurią įkūnys dainininkė Violeta Tarasovienė.

Pagrindinius – berniuko Gusto ir mergaitės Mildos vaidmenis atliks scenos debiutantai: šiuo metu Klaipėdos universiteto Menų fakulteto Režisūros katedroje studijuojantis Jonas Baranauskas ir studijas čia jau baigusi Sigutė Pikturnaitė.

Vaikų choras „Junior City Jazz“ pavirs kakavos pupelėmis, vaikų modelių studija „Tamesa“ – įkūnys grakščiuosius elfus, o šokių studija „UFAS“ – patrakėlius riešutus.

Pasak režisierės Rūtos Bunikytės, „Šokolado legenda“ – tai smagus spektaklis, kuriame yra įpinta įvairių pasirodymų, šokių bei dainų.

„Šis spektaklis – kaip ir tikras šokoladas– džiaugsmo suteiks tiek mažam, tiek dideliam“, – apie artėjančią spektaklio premjerą sakė „Šokolado legendos“ prodiuseris Marius Tumšys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius