2011 02 10

Reikalaudamas rodyti „Žalgirio“ rungtynes, kaunietis antrankiais prisirakino prie medžio (nuotraukos)

Jaunas kaunietis, neturėdamas galimybės namuose stebėti Eurolygos rungtynių, ryžosi precendento neturinčiai akcijai. 21 metų kaunietis Šarūnas Simaitis ketvirtadienį ryte antrankiais prisirakino prie greta bendrovės „Mikrovisata TV“ centrinės būstinės augančio medžio ir paskelbė bado akciją.
Protestas prie bendrovės „Mikrovisata“
Protestas prie bendrovės „Mikrovisata“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nesuteikdama galimybės kabelinės televizijos vartotojams žiūrėti kanalo „Viasat Sport Baltic“, „Mikrovisata“ pažeidžia jų teises. „Viasat Sport Baltic“ – tai vienas pagrindinių sporto kanalų, kur yra transliuojamos svarbiausios sporto varžybos, tarp jų ir krepšinio rungtynės. Kiekvienas lietuvis nori ir turi teisę palaikyti savo mėgstamą komandą, ypač Eurolygos ar Europos krepšinio čempionato metu. Deja, „Mikrovisatai“ tai nerūpi“, – protesto priežastis žėrė Š.Simaitis.

„Šalin antrankius nuo Eurolygos!“ – tokį šūkį savo protesto akcijai pasirinkęs jaunuolis. Tiesa, maždaug pusvalandį spaudžiant šaltukui greta Savanorių prospekto pastovėjęs kaunietis galiausiai paprašė draugo atrakinti antrankius ir patraukė savo keliais.

Bendrovės „Mikrovisata TV“ vykdomasis direktorius Mindaugas Anilionis, kalbėdamas apie jaunuolio protesto akciją, teigė: „Tai yra arba kažkoks nesusipratimas, arba nešvari kažkieno akcija. Mes kanalą „Viasat Sport Baltic“ retransliuojame tiek per kabelinę, tiek per skaitmeninę televiziją. Be to, jis nėra mūsų klientas ir iš jo nesame gavę jokių paklausimų.“

M.Anilionis neslėpė įtariantis, kad Š.Simaičio veiksmai galėjo būti bendrovės konkurentų užsakymas.

„Vis dėlto analoginės televizijos išjungimas artėja ir konkurencija tarp televizijos tiekėjų aštrėja“, – tvirtino „Mikrovisatos TV“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius