Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 06

Reklaminių lankstinukų detektyvas

Aukštųjų Šančių gyventojai netikėjo savo akimis, kai prieš kelias dienas šalia Šaldytuvų gatvės esančiame žolyne pamatė išbertus tūkstančius lankstinukų.
„Tai kiaulystė, kurią ne aš pats padariau“, – tikino R.Garbaravičius, išgirdęs, kad Šančiuose išmėtyti tūkstančiai jį reklamuojančių lankstinukų.
„Tai kiaulystė, kurią ne aš pats padariau“, – tikino R.Garbaravičius, išgirdęs, kad Šančiuose išmėtyti tūkstančiai jį reklamuojančių lankstinukų. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Juose reklamuojamas Tėvynės Sąjungos – Krikščionių demokratų partijos atstovas ir Sugiharos fondo „Diplomatai už gyvybę“ valdybos pirmininkas Ramūnas Garbaravičius. Lankstinukai buvo skirti pernai spalį vykusiai rinkiminei agitacijai, kai politikas kandidatavo į Seimą. „Jų ten gali būti net dešimtys tūkstančių. Vaizdas kraupus – popieriniai lankstinukai plačiai pasklidę, mačiau, kaip vaikai juos nešioja“, – pasakojo „15min“ paskambinęs kaunietis Ramūnas Jurevičius. Jis spėjo, kad didžiuliu kiekiu laiku neišplatintos rinkiminės agitacijos atsikratė kokia nors įmonė. „Manau, buvo taip: paėmė pinigus, pažadėjo išplatinti iki rinkimų į Seimą, bet darbo nepadarė – sutaupė pinigų. O kai praėjo geras pusmetis, nusprendė atsikratyti nebereikalingais popieriais“, – įsitikinęs R.Jurevičius.

Manau, buvo taip: paėmė pinigus, pažadėjo išplatinti iki rinkimų į Seimą, bet darbo nepadarė – sutaupė pinigų.

Vakar nuvykę į kauniečio nurodytą vietą „15min“ žurnalistai išvydo kalnus R.Garbaravičių pristatančių lankstinukų. Juose prie politiko nuotraukos pateikiamas trumpas gyvenimo aprašymas, nurodytas kandidato sąrašo numeris, elektroninio pašto adresas ir mobilaus ryšio telefonas. Tiesa, šiuo metu juo naudojasi ne pats R.Garbaravičius, bet į Seimą išrinktas ir telefono numerį „paveldėjęs“ kaunietis Kazimieras Kuzminskas.

„Man tai klaiki antireklama – Ramūnas Gargaravičius išmestas į šiukšlyną. Tačiau kaltų nežinau, kur ieškoti. Kai tik grįšiu iš Vilniaus, važiuosiu pažiūrėti ir išvežti tų lankstinukų. Nepaliksiu šiukšlyno. Šiuo metu tie lankstinukai – ne reklama, bet šiukšlės“, - tikino iš „15min“ apie netvarkingai išmestą rinkiminę agitaciją sužinojęs R.Garbaravičius. Pasak buvusio Seimo nario, Kaune rinkiminės agitacijos reklamų jis platino labai nedaug, todėl keista, kad būtent šiame mieste praėjus pusmečiui po rinkimų atsirado tokie kiekiai užsilikusios agitacinės medžiagos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius