-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Avarija slidžioje sostinės gatvėje: po susidūrimo golfas užsidegė (nuotraukos, atnaujinta 10.59 val.)

Šeštadienio rytą Vilniuje, Ukmergės gatvėje, susidūrė trys transporto priemonės, kilo gaisras.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienio ryto avarija slidžiame kelyje: važiuodamas Ukmergės gatve, „VW Golf“ vairuotojas, vežęs dar tris keleivius, rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį sunkvežimį, išlėkė į priešpriešinio eismo juostą dar trenkėsi į kitą lengvąjį automobilį. Po avarijos golfas užsidegė.

Apie 8 val. vieno vaikino vairuojamas automobilis „Volkswagen“ judėjo Ukmergės gatve, kryptimi nuo miesto centro. 15min.lt žiniomis, juodos spalvos 1993 metų laidos golfu tamsintais langais važiavo du vaikinai, sėdėję priekyje, ir dvi merginos, įsitaisiusios gale.

Daugelis vairuotojų jau pastebėjo, kad gatvės Vilniuje šį šeštadienio rytą buvo ypatingai slidžios, todėl neabejojama, kad „VW Golf“ vairuotojas viršijo saugų greitį.

Maždaug ties Šeškinės ir Fabijoniškių mikrorajonų riba, netoli degalinės „Statoil“ ir užeigos „McDonald's“, golfas kliudė ta pačia kryptimi judėjusio vilkiko puspriekabės galą.

Po šio susidūrimo „VW Golf“ išslydo į priešpriešinio eismo juostą, kur tuo metu važiavo kitas lengvasis automobilis. Mašinos susidūrė.

Iš golfo variklio skyriaus plykstelėjo atvira liepsna, ją nesunkiai numalšino į įvykio vietą atvykę ugniagesiai gelbėtojai.

Atsitiktinai į avariją pakliuvusio 2000-ųjų laidos sedano „Chrysler Neon“ vairuotojas išvežtas į ligoninę. Medikų pagalbos prireikė ir „VW Golf“ keliavusioms merginoms, galimai nepilnametėms.

Tuo tarpu abu golfu keliavę vaikinai, anot liudininkų, įvykio vietoje atrodė labai pavargę. Vienas jų policijos patrulių automobilyje užsnūdo, o kitas nesiginčydamas prisipažino vairavęs golfą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius