Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar negirdėtas Ūso interviu: tai buvo rafinuotas susidorojimas su manimi

LNK žinios paskelbė gegužę įrašytą, bet dar neviešintą pokalbį su Andriumi Ūsu, kuriame verslininkas visą šį pedofilijos skandalą vadina gerai apgalvotu, klastingu Venckų ir Kedžių šeimos kerštu už paramą Laimutei Stankūnaitei.
A.Ūsas interviu metu
A.Ūsas interviu metu / LNK žinių stop kadras

„Tai rafinuotas susidorojimas su žmogumi“, – sakė A.Ūsas pirmadienį LNK žinių paviešintame interviu, įrašytame dar gegužės mėnesį.

Visą šį pedofilijos skandalą jis pavadino iš anksto suplanuotu Venckų ir Kedžių šeimos kerštu už paramą L.Stankūnaitei kovojant dėl jos ir D.Kedžio dukters.

Jokių artimesnių santykių tarp jo ir L.Stankūnaitės, anot A.Ūso, išskyrus geranorišką ir dalykinę paramą, nebuvo.

L.Stankūnaitės ir D.Kedžio dukters krikštatėviu tapti jam esą pasiūlyta spontaniškai, nieko blogo nepagalvojęs jis ir sutiko. Pastaruoju metu A.Ūsas šį savo poelgį vertino kaip jam atsirūgusią klaidą.

„Tai yra pats didžiausias absurdas, tai yra tiesiog rafinuotas susidorojimas su manimi, kaip su žmogumi. Viskas!“ – visus kaltinimu mažametės tvirkinimu atmetė A.Ūsas.

– Jūs manote, kad Venckai bando susidoroti? – LNK žinių pašnekovo teiravosi žurnalistė.

– Taip, konkrečiai bando susidoroti Drąsiaus Kedžio artimieji.

– Koks buvo jūsų bendravimas su L.Stankūnaite?

– Dar kartą noriu pabrėžti ir prašau neiškraipyti faktų: mano bendravimas su Stankūnaite buvo darbinio, normalaus, draugiško bendravimo pobūdžio. Jokių artimų ar tuo labiau dar artimesnių santykių tarp mūsų niekada nebuvo. Su mergaite, esu ją matęs, kaip ji atrodo, žinau, esu ją matęs kelis kartus. Bet daugiau jokio bendravimo su mergaite nebuvo. Pagrindinis bendravimas su Laima Stankūnaite buvo civilinės bylos metu, būtent padedant jai, atstovaujant, kovojant dėl teisybės. Kuo buvo labai nepatenkinti minėti ponai, minėtų ponų giminė. Ir tokiu rafinuotu būdu, po metų laiko, man baigus atstovauti, jie sugalvojo susidoroti su manimi. Tai yra tiesiog rafinuotas susidorojimas su žmogumi.

– Esate krikšto tėtis tos mergaitės.

– Taip, aš esu. Tiesiog elementariai žmogus paskambino, o aš, kaip geros širdies žmogus, nuvažiavau ir pakrikštijau vaiką. Aš turiu ne vieną krikšto vaiką ir nemačiau didelės problemos. Šiandien aš vertinu kaip klaidą.

Vengė prognozuoti ateitį

Interviu metu A.Ūsas gana išsamiai pasakojo ir apie tai, kaip yra saugomas. „Aš esu saugomas pagal mano pageidavimą ir poreikį tam tikrų procesinių veiksmų metu. Kada yra potencialus pavojus tiek aplinkiniams, tiek teismo dalyviams, tiek man pačiam – tada kreipiuosi į Kriminalinės policijos liudytojų apsaugos tarnybą ir organizuojama apsauga. O šiaip aš esu saugomas privačių asmenų, privatūs apsaugininkai mane lydi man keliaujant ir taip toliau.

Taip, grasinimų aš sulaukiu kiekvieną dieną ir tai tęsiasi dvejus metus. Išeit išeinu, gyvenu kaip visi normalūs žmonės, palaikomas normalių žmonių“, – gegužę kalbėjo tuomet teismo laukęs įtariamasis pedofilijos byloje A.Ūsas.

35 metų vyras interviu pabaigoje, prognozuodamas savo ateitį, dar pridūrė: „Visų pirma norėtųsi greičiau baigti visą šitą košmarišką istoriją, pasiekti teisybę ir tiesą, kuri yra viena, ir aš tikiu, kad ji bus pasiekta. Aš to labai norėčiau. O toliau – svarstysime. Šiandien aš nesvarstau, kas bus rytoj, nes nežinai, kas bus šiandien.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius