Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl vagysčių iš parduotuvių nuteista mergina pasislėpė nuo policijos

Dvidešimtmetė šiaulietė Natalja Pankejeva, kurios pasirodymas parduotuvėje nuo 2007-ųjų vasaros apsaugos darbuotojams kėlė nerimą, už vagystes teismo pasiųsta už grotų. Tačiau Šiaulių parduotuvių darbuotojai lengviau atsikvėpti dar negali, nes mergina, vengdama bausmės, pasislėpė nuo teisėsaugos ir yra ieškoma.
Natalija Pankejeva
Natalija Pankejeva / Šiaulių policijos nuotr.

Kaip informuoja Šiaulių policija, Natalja neabejinga parfumerijai ir kosmetikai. Būtent, dėl šių priemonių vagysčių iš parduotuvių ir prasidėjo jos susidūrimai su pareigūnais, vos tik sulaukus pilnametystės. Tiesa, pirmąkart ji 2007 m. rugpjūtį buvo sulaikyta dėl rūbų vagystės iš vienos prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas“ parduotuvės.

Vėliau ji parduotuvių apsaugos darbuotojams įkliūdavo su parfumerijos ir kosmetikos prekėmis. „Maximos“, „Norfos“, „Drogo“ apsaugininkai, pamatę šią merginą, iš karto skelbdavo „kovinę padėtį“ ir neatitraukdavo nuo jos akių.

N.Pankejeva už vagystes už parduotuvių yra teista jau aštuonis kartus ir ne kartą už tai bausta dar ir administracine tvarka. Paskutinį kartą ji teismo nuosprendžio išklausė už lapkričio 1 d. padarytą vagystę iš Draugystės prospekte esančios „Norfos“ parduotuvės. Mergina prekių pavogė už 419 litų.

Apsaugos darbuotojas, stebėdamas N.Pankejevą, matė, kaip ji į parduotuvės krepšį prisikrovė įvairių „Nivea“, „Loreal“ „Gillette“ skutimosi balzamų, tualetinio vandens, želė, o po to šias prekes persidėjo į savo rankinę ir pro parduotuvės kasą praėjo nesumokėjusi. Teismas merginai skyrė 50 parų arešto. Tačiau, kadangi iki nuosprendžio įsiteisėjimo ji buvo palikta laisvėje, paskyrus periodinį registravimąsi policijos įstaigoje, N. Pankejeva nuo pareigūnų pasislėpė, nes ji žino, kad jos laukia netik 50 parų areštas, bet dar ir 25 parų areštas už tris lapkričio mėnesį padarytas vagystes iš parduotuvių, už kurias jai taikyta administracinė teisena.

Jei žinote šios merginos buvimo vietą ar ją kur nors pamatytumėte, paskambinkite Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus pareigūnams telefonu (8 41) 39 73 75 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius