Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaisrą Naujoje Akmenėje gelbėtojai užgesino dviem kibirais vandens

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 17 gaisrų bei atliko 20 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti, tačiau ugnis gyventojams padarė nemažų nuostolių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Pirmadienį anksti ryte apie 4.25 val. Vilniuje, D.Poškos gatvėje, užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė namo stogas, išdegė 8 buto vonios kambarys ir prieškambaris, apdegė koridorius, aprūko butas. Gesinant gaisrą, vandeniu buvo sulietas 7 butas. Ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti kitus 2 šalia stovinčius namus, o gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 6.20 val. gaisras kilo Kaune, Šilainių plente esančioje Romainių tuberkuliozinėje klinikinėje ligoninėje. Atskubėjus ugniagesiams, buvo uždūmintas ligoninės koridorius, o antro aukšto palatoje ant lovos degė patalynė. Gaisras greitai buvo užgesintas. Laimė, žmonės nenukentėjo. Gaisras įsiplieskė dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų eksploatuojant elektros prietaisus.

Apie 9.15 val. gaisras kilo Naujojoje Akmenėje, Respublikos gatvėje, daugiabučio namo bute. Ugniagesiams pro balkoną patekus į vidų, bute rasta rusenanti lova, kuri buvo užgesinta dviem kibirais vandens. Gaisro metu apdegė lova, aprūko kambarys. Buto savininkas per gaisrą nenukentėjo. Gaisro priežastis – neatsargus rūkymas.

Apie 13.25 val. Pakruojo rajone, Kalpokų kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė virtuvė, joje buvusi buitinė technika, dalis perdengimo ir grindų. Nuardyta apie 40 kv. m stogo dangos. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 14.35 val. Rokiškyje, Respublikos gatvėje, prie „Statoil“ degalinės, užsidegė automobilis „Renault Espace“. Per gaisrą apdegė mašinos kėbulas, salonas ir variklio skyrius.

Dar vienas automobilis naktį iš pirmadienio į antradienį po vidurnakčio užsiliepsnojo Vilniuje, Bendorių gatvėje. Gaisro metu išdegė automobilio BMW X5 elektros instaliacija ir dalis salono. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 20 val. gaisras kilo Vilniuje, Parko gatvėje, kol kas nenustatyto savininko sodo namelyje. Atskubėjus ugniagesiams, medinis, apkaltas skarda, namelis jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius