Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Generalinė prokuratūra paneigia tikrovės neatitinkančią informaciją

Generalinė prokuratūra paneigia, jog Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokurorui Antanui Stepučinskui yra suteikti slapti elektroninių apsaugos priemonių apsaugos kodai, šifrai, jis gali naudotis visa Generalinėje prokuratūroje sukaupta slapta informacija – ją kopijuoti, filmuoti, skenuoti.
Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra
Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Informuojame, kad Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroras Antanas Stepučinskas, vykdydamas šio departamento nuostatuose numatytas funkcijas, neatlieka operatyvinių veiksmų teisėtumo kontrolės, ir, laikantis Valstybės ir tarnybos paslapčių įstatyme numatyto principo „Būtina žinoti“, neturi teisės ir galimybės susipažinti su dokumentais, sudarančiais valstybės ir tarnybos paslaptį.

Esant tarnybinei būtinybei susipažinti su konkrečiu dokumentu, turinčiu slaptumo žymą, leidimą susipažinti su šiuo dokumentu išduoda Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vadovybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius