Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš degančio namo iššokęs vyras Šalčininkų rajone basas kilometrą bėgo iki artimiausių kaimynų, tuo metu ugniagesiai gaisravietėje ieškojo jo kūno

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 19 gaisrų ir 11 atliktų gelbėjimo darbų. Ugnis trečiadienio gaisruose traumavo 3 gyventojus.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.

Praėjusią naktį Šalčininkų rajono Dainavos kaime užsidegė individualus gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinio pastato stogas ir perdengimas buvo įgriuvę. Ugnis sunaikino pastatą. Buvo įtarimų, kad gaisre galėjo žūti ir namo šeimininkas. Todėl gaisravietėje buvo atliekami paieškos darbai. Tačiau ryte paaiškėjo, kad, kilus gaisrui, 52 metų vyras išbėgo iš degančio namo ir basas nubėgo vieną kilometrą iki artimiausios kaimynės, kuri iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Atvykę medikai išvežė vyrą su galvos ir rankų antrojo laipsnio nudegimais į ligoninę. Pirminiais duomenimis gaisras kilo dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Taip pat praėjusią naktį Pasvalio rajono Pumpėnų kaime gyvenamajame name įvyko sprogimas. Per sprogimą sugriuvo prie namo pristatyta veranda, o per kilusį gaisrą apdegė namo palėpė ir joje buvę namų apyvokos daiktai. Dar iki ugniagesių atvykimo iš verandos griuvėsių kaimynai išnešė apdegusią ir nuo sprogimo nukentėjusią 50-metę namo šeimininkę, kurią medikai išvežė į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Dar vienas žmogus nukentėjo per gaisrą, kuris trečiadienį pavakary kilo Plungėje, Rietavo gatvėje. Čia užsidegė lengvasis automobilis „Audi 80“. Gaisro metu išdegė mašinos salonas, išdužo visi stiklai, apdegė stogas. Bandydamas atjungti akumuliatorių, rankas apdegė automobilio savininkas. Jam prireikė medikų pagalbos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ugnis trečiadienį nuniokojo dar kelis automobilius. Vakare Kauno rajono Kampiškių kaime užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Renault Laguna“. Per gaisrą išdegė variklio skyrius, apdegė priekinė mašinos dalis. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune, V.Krėvės prospekte, kaip įtariama, buvo padegtas lengvasis automobilis „VW Golf“. Ugnis sunaikino šią mašiną, nuo jos apdegė greta stovėjęs kitas „VW Golf“ ir „Peugeot 806“. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį popiet Skuodo rajono Derkinčių kaime užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sukrito perdengimas, sudegė viduje buvęs šienas. Iš tvarto išvestos 4 telyčios. Spėjama, kad gaisras kilo dėl vaikų išdykavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius