Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių eismo taisykles pažeidę vairuotojai bandė išsisukti kyšiais

Trys vairuotojai praėjusią parą bandė papirkti policijos pareigūnus ir taip išsisukti nuo baudos už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Policijos departamentas informuoja, kad trečiadienį apie 9.30 val. Panevėžio r., Paliūniškio kaime, Liekupio g., L.V. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad važiavo neprisisegęs saugos diržų, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro magistralinių kelių priežiūros būrio vyriausiajam patruliui siūlė 50 litų kyšį.

Tą pačią dieną apie 12.45 val. Biržų r., kelio Biržai–Vabalninkas–Panevėžys 24 km, poros metų vairavimo stažo neturintis J.G. (gim. 1991 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo išgėręs (jo organizme aptikta 0.42 prom. alkoholio), Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro magistralinių kelių priežiūros būrio vyriausiajam patruliui siūlė 40 litų kyšį.

Apie 23.20 val. Panevėžio r., kelio Panevėžys–Šiauliai 15 km, T.Ž. (gim. 1978 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo girtas, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro magistralinių kelių priežiūros būrio patruliui siūlė 140 litų kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jo organizme aptikta 2,72 prom. alkoholio.

Dar vienas vyriškis Šiaulių r. policininkus bandė papirkti už tai, kad nebūtų rašomas protokolas jo sūnui. Pasak Policijos departamento, apie 20.20 val. Šiaulių r. policijos komisariato patalpose, E.J. (gim. 1968 m.) siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už viešosios tvarkos pažeidimą (siekė, kad neblaiviam sūnui nebūtų surašomas protokolas), pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius