Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį ugnis nuniokojo kelis automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai gelbėtojai užgesino 49 gaisrus ir atliko 13 gelbėjimo darbų.
Sudegęs automobilio salonas
Sudegęs automobilio salonas / vilkmerge.lt nuotr.

Ketvirtadienį 18.08 val. buvo gautas pranešimas, kad Kretingos rajone, Kiauleikių kaime, dega gyvenamasis namas. Kambaryje degė baldai, televizorius, šaldytuvas, aprūko kambario ir virtuvės sienos bei lubos. Gaisras buvo lokalizuotas iki priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų atvykimo. Atvykę ugniagesiai atliko žvalgybą, tačiau daugiau gaisro židinių nerado. Nuo ko kilo gaisras, tiriama.

Apie 9 val. ugniagesiams buvo pranešta, kad Kauno rajone, Sausinės kaime, sodų bendrijoje „Vanagynė“, dega ūkinis pastatas ir sodo namelis. Jiems atvykus, atvira liepsna degė ūkinis pastatas ir šalia esančio medinio namo siena bei stogo kampas. Gaisro metu sudegė ūkinis pastatas ir automobilis „Ford Transit“, apdegė viena sodo namelio siena, stogas, išdegė palėpė, apdegė namų apyvokos daiktai. Taip pat apdegė kaimyninio namo stogo danga bei garažo siena. Šis įvykis tiriamas.

Apie 16.36 val. gautas pranešimas, kad Plungės rajone, Žvirblaičių kaime, dega ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, šis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė stogas, perdengimas, sudegė prie pastato priblokuotos dvi daržinės, jose buvusios malkos ir šienas. Ugnis buvo persimetusi ir į už 3 m esantį ūkinį pastatą, kuris irgi apdegė. Nuo ko kilo šis gaisras, aiškinamasi.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie pirmą valandą Plungės rajone, Medsėdžių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas ir garažas. Abu pastatai gaisro metu sudegė, tačiau ugniagesiams pavyko išsaugoti gyvenamąjį namą ir vasaros virtuvę. Nuo ko kilo gaisras, tiriama.

Vilniaus ugniagesiai buvo iškviesti į Žirmūnų gatvėje esantį daugiabutį gyvenamąjį namą, kuriame buvo uždūminta laiptinė. Išaiškėjo, kad namo lifto variklių skyriuje sudegė variklis.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, kelios minutės po vidurnakčio, buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Keramikų gatvėje, dega garažas. Atvykus ugniagesiams, metalinis garažas degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė garažo viduje sukrauti daiktai ir statybinės medžiagos. Buvo atidaryti trys gretimi garažai, kuriuose buvo pradėjusi degti medinė apdaila. Garažų šeimininkai nežinomi, įvykis tiriamas.

Jonavos rajone, Batėgalos kaime, nepataisomai sudegė automobilis „FIAT Ducato“. Dar du automobiliai užsidegė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Telšių rajone, Gedrimų kaime, sudegė automobilis „Audi 80“. Kaune, Donelaičio gatvėje išdegė UAB „Eksaras Security“ priklausančio automobilio BMW variklio skyrius. Nuo ko užsidegė automobiliai, aiškinamasi.

Ugniagesiai Šilutės rajone toliau gesino Traksėdžių durpyną. Atlikus žvalgybą buvo nustatyta, kad durpyno pakraščiuose smilksta atskiri židiniai. Pagrindinės pajėgos buvo sutelktos jų gesinimui.   

Ketvirtadienį gelbėtojai iš šalies vandens telkinių ištraukė du nuskendusius žmones. Vilniuje iš Neries upės ištrauktas nenustatytos asmenybės apie 40 m. amžiaus vyro kūnas, Šiauliuose, sodų bendrijoje „Lelija“, rastas kūdroje nuskendęs žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius