-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nubausta prostitutė aiškino ieškojusi dosnaus meilužio

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas išnagrinėjo administracinio teisės pažeidimo bylą ir už vertimąsi prostitucija S.M. (g. 1991 m.) skyrė 600 litų baudą.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Teismas

Kaip teigiama teismo pranešime, per posėdį S.M. savo kaltę neigė, paaiškino, kad įdėjo skelbimą, neva ieško dosnaus meilužio, jai paskambino pareigūnas ir jie susitiko. Pareigūnas jai jau matytas, ji pareigūnui lytinės aistros tenkinti už pinigus nesiūlė.

Teisme apklausiamas kaip liudytojas policijos pareigūnas paaiškino, kad rado skelbimą, kuriame buvo nurodyta, jog jauna, graži, seksuali mergina ieško turtingo draugo. 2010 metų sausio 27 dieną jis paskambino nurodytu telefonu ir, apsimesdamas klientu, susitarė dėl 200 litų atlygio už vieną valandą suteiktų paslaugų. Mergina nurodė atvažiuoti į savo butą, sakė, kad ieško dosnaus meilužio. Kai jis atvyko, mergina jį atpažino, nes už tokį patį pažeidimą jau yra bausta.

Nors pažeidėja neigė, kad verčiasi prostitucija, teismo nuomone, jos parodymai vertintini kritiškai, kaip bandymas išvengti administracinės atsakomybės, o jos kaltė įrodyta administracinio teisės pažeidimo protokolu, nuosekliais policijos pareigūno parodymais, internetinėje svetainėje publikuojamu skelbimu. Teismas, skirdamas baudą, atsižvelgė į jauną pažeidėjos amžių, į tai, kad nenustatyta sunkinančių ir lengvinančių aplinkybių.

Administracinių teisės pažeidimų kodeksas (ATPK) už vertimąsi prostitucija asmeniui, jau baustam už šį pažeidimą, numato nuo 500 iki 1 000 litų arba administracinį areštą iki 30 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius