-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nukrito J.Borisovo pilotuojamas sraigtasparnis (nuotraukos, atnaujinta 22.45 val.)

Penktadienį Kauno Aleksoto aerodrome nukrito verslininko Jurijaus Borisovo pilotuojamas nuosavas sraigtasparnis „Robinson 44“.
J.Borisovas
J.Borisovas / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad sraigtasparnis avariją patyrė kildamas. Delfi.lt praneša, kad sraigtasparnis nukrito ant dešiniojo šono, bet, matyt, aukštis buvo nedidelis, nes J. Borisovas nenukentėjo.

Verslininkas skrido vienas, smulkių sužalojimų būta, tačiau medikų pagalbos jam neprireikė. Po nelaimės J.Borisovas išvyko į savo sodybą Trakų rajone.

Tikslios avarijos priežastys kol kas neaiškios, tačiau avarija, pirminiais duomenimis, įvyko ne dėl techninių priežasčių, o greičiausiai pilotui nesuvaldžius sraigtasparnio dėl vėjo.

Papildyta 21.30 val. Apie tai, jog sraigtasparnis nukrito iš nedidelio aukščio, liudija ir tai, jog į S.Dariaus ir S.Girėno oro uostą nebuvo kviesti nei greitosios medicinos pagalbos medikai, nei ugniagesiai gelbėtojai.

„Mūsų oro uosto darbuotojai nekvietė. Susidaro toks įspūdis, kad J.Borisovas po nelaimės sėdo į mašiną ir išvažiavo, - 15min.lt pasakojo Kauno miesto priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistas. - S.Dariaus ir S.Girėno oro uostas šiek tiek skiriasi nuo esančio Karmėlavoje. Ten, nutikus bet kokiam incidentui, reaguoja vietoje budintys gelbėtojai. Tuo tarpu į šitą oro uostą mus gali kviesti, bet gali ir nekviesti“.

Papildyta 22.45 val. Penktadienio vakarą į S.Dariaus ir S.Girėno oro uosto teritoriją atskubėjo Susisiekimo ministerijos skiriamaisiais ženklais pažymėtas automobilis. Iš jo išlipęs vyriškis kartu su dar dviem žmonėmis, atvykusiais kitu automobiliu, apžiūrinėjo aplamdytą J.Borisovo sraigtasparnį bei jį filmavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius