Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajūryje pareigūnai tęsia kovą su narkotikų platintojais

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuras (VPK ONTB) ir Palangos miesto policijos komisariatas toliau tęsia aktyvius operatyvinius ir ikiteisminio tyrimo veiksmus, užkardant neteisėtą narkotinių (psichotropinių) medžiagų apyvartą Palangoje.
Pareigūnai reidus žada tęsti ir toliau.
Pareigūnai reidus žada tęsti ir toliau. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Palangos policijos pareigūnai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis pradėjo dar 5 ikiteisminius tyrimus. Sulaikyti 7 su šių medžiagų neteisėta apyvarta susiję asmenys.

Kretingos rajone, kaimo turizmo ir pramogų komplekse, sulaikyti 3 Kauno miesto gyventojai. Kratos metu pas vieną asmenį rasta ir paimta narkotinių medžiagų – kanapių ir jų dalių.

Šventojoje muzikos festivalio metu sulaikyti 2 Vilniaus miesto gyventojai, pas kuriuos taip pat aptikta kanapių ir jų dalių.

Palangoje, naktiniame klube, sulaikyti 2 Vilniaus miesto gyventojai, pas kuriuos aptikta, įtariama, psichotropinių medžiagų – kanapių ir jų dalių bei hašišo.

Be to, tęsdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, Klaipėdos apskrities VPK ONTB pareigūnai sulaikė Palangoje narkotines medžiagas platinusį klaipėdietį. Jo naudojamos transporto priemonės apžiūros metu teisėsaugininkai aptiko kanapių ir jų dalių. Klaipėdoje, kaltininko namuose, pareigūnai rado kanapių sėklų, o namo rūsyje aptiko 5 auginamus kanapių krūmus bei apie 10 g jau išdžiovintų ir susmulkintų kanapių. Kaltininkui įteikti įtarimai pagal LR BK 260 str. 1 d., paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Operatyviniai ir ikiteisminio tyrimo veiksmai Klaipėdos apskrities kurortinėse vietovėse bus tęsiami ir toliau.

Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalis už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 straipsniu, asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius