Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 25 /10:49

Palangoje sulaikytas darbuotojus mušęs atrakcionų savininkas: vienas nukentėjusysis mįslingai dingęs

Policija praneša apie Palangos darbdavį, kuris visą vasarą išnaudojo tris savo darbuotojus čekus. Vyrai buvo mušami, laikomi antisanitarinėmis sąlygomis, jiems grasinta. Vienas iš nukentėjusiųjų šiuo metu yra dingęs. Prekybą žmonėmis galimai organizavusiam sulaikytajam – atrakcionų savininkui iš Čekijos, gresia įkalinimas.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, rugpjūčio 23 dieną 22 valandą 28 minutės gautas pranešimas, kad Palangoje smurtaujama prieš darbuotojus.

Rugpjūčio 24 dieną nustatyta, kad nuo šių metų birželio 1 dienos prieš tris vyrus naudojamas fizinis smurtas, grasinimai, jie buvo išnaudojami priverstinio darbo tikslais.

Vienas iš nukentėjusiųjų gimęs 1978 metais, kitas – 1983 metais. Trečiojo duomenys šiuo metu tikslinami – jis neaiškiomis aplinkybėmis yra dingęs.

Įtariamasis, gimęs 1984 metais, uždarytas į areštinę.

Kaip informuoja Klaipėdos apskrities policija, sulaikytas asmuo – Palangos Šventosios gatvėje veikiančių atrakcionų savininkas. Jis – ne lietuvis, o čekas.

Įbauginęs savo darbuotojus, taip pat Čekijos piliečius, jis galimai juos muša, nakčiai užrakina patalpose. Atimti yra ir darbuotojų pasai. Teigiama, kad darbuotojams galimai teko gyventi antisanitarinėmis sąlygomis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl prekybos žmonėmis. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas nuo ketverių iki dvylikos metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius