Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai sulaikė juvelyrinių dirbinių plėšimu įtariamą antrą asmenį

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai nustatė dar vieną juvelyrinių dirbinių parduotuvių plėšimais įtariamą asmenį. Šiuo metu dvidešimtmetis metų Kauno rajono gyventojas Edgaras Ašmonas atlieka bausmę už kitus nusikaltimus.
Saidas Agamerzaevas (kairėje) ir Edgaras Ašmonas
Saidas Agamerzaevas (kairėje) ir Edgaras Ašmonas / Policijos nuotr.

Vasario pabaigoje Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė čečėnų tautybės Saidą Agamerzaevą (g. 1989), kuris buvo įtariamas rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais apiplėšęs dvi juvelyrinių dirbinių parduotuves (Vytauto pr. 20; Savanorių pr. 6) ir pagrobęs turto maždaug už 30 tūkstančių litų. Sulaikytajam pareikšti įtarimai dėl plėšimo ir vagystės. Teismas jam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, pareigūnai turėjo duomenų, kad kartu S.Agamerzaevu šių parduotuvių apiplėšimuose dalyvavo dar vienas asmuo – E.Ašmonas. Tyrimo metu paaiškėjo, kad E. Ašmonas dar yra pagrobęs prabangų laikrodį „Longines“ iš laikrodžių parduotuvės „Šveicarija“ (Laisvės al. 33), kurio vertė – daugiau nei 5 tūkst. litų. E.Ašmonui pareikšti įtarimai dėl dviejų vagysčių ir plėšimo. Jis jau teistas 5 kartus už įvairius nusikaltimus.

Pareigūnai įtaria, kad šie asmenys padarė ir daugiau nusikaltimų, todėl prašo atsiliepti nuo jų nukentėjusius arba turinčius kitos vertingos informacijos apie jų nusikalstamą veiklą asmenis, ir paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 30 34 08, 30 30 91 arba 02 (visą parą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius