-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pensininkui toje pačioje vietoje suniokotas jau antras automobilis

Vienas Šilutės rajono pensininkas, regis, turi užkeiktą vietą. Žmogui antrą kartą toje pačioje vietoje suniokojamas automobilis.
Po avarijos
Po avarijos / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Gaidelių kaime gyvenantis pensininkas vos sustojęs kelyje, ketindamas sukti į kairę, kur stovi jo sodyba, su baime žvelgia į galinio vaizdo veidrodėlį, baimindamasis tarano į galą. Ir ne be pagrindo. Antradienį jo automobilis  „VW Passat“ nepataisomai sulamdytas, kai jį taranavo pavymui važiavęs bendraamžio vairuojamas VW „Golf“. Vairuotojas matė, kaip artėja „golfukas“, bet iki paskutinės akimirkos netikėjo, kad šis nesustos.

Dviejų automobilių susidūrimo pasekmės: abiejų automobilių remontuoti nebeapsimoka. Ir tarsi to būtų maža, nukentėjo avarijos kaltininko keleivė. Ji išvežta į ligoninę. Kiti eismo įvykio dalyviai „pasipuošė“ mėlynėmis.

Toks pat avarijos scenarijus įvyko prieš kelis metus. Tuomet vyriškis vairavo „Opel“ markės automobilį. Vos sustojęs praleisti priešpriešiais parvažiuojančio transporto, kad pasuktų namų link, buvo negailestingai taranuotas iš galo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius