Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitę policija Vilniuje nubaudė 174 pėsčiuosius

Vilniaus policija pranešė, kad per savaitę sostinėje nubausti 174 pėstieji, pažeidę Kelių eismo taisykles.
Pėsčiųjų perėja
Pėsčiųjų perėja / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, jau buvo skelbta, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai, siekdami atkreipti pėsčiųjų, dviratininkų, vadeliotojų dėmesį į rudens laikotarpiu padidėjusius pavojus, skatinti griežtai laikytis Kelių eismo taisyklių (toliau – KET) nuostatų, nuo šių metų rugsėjo 28 d. iki spalio 11 d. kontroliuos, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių reikalavimų ir taikys administracinio poveikio priemones.

Nepaisant visuomenės informavimo apie numatomas organizuoti kontrolės priemones ir supažindinimo su gresiančia atsakomybe, pėstieji nesilaiko Kelių eismo taisyklių nuostatų.

Vien per praėjusią savaitę Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai nubaudė 174 pėsčiuosius, kurie nesilaikė Kelių eismo taisyklių nuostatų. Policija dar kartą primena, kad Kelių eismo taisyklės galioja visiems eismo dalyviams, taip pat ir pėstiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius