Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poroje avarijų Šakių rajone sužaloti trys žmonės

Penktadienį Šakių rajone užregistruotos dvi avarijos, kuriose buvo sužaloti trys žmonės. Du iš jų - nepilnamečiai, o vienas avariją sukėlęs vairuotojas buvo neblaivus.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Marijampolės apskrities VPK, penktadienį, apie 14.40 val., Šakių r., Daukantiškių kaimo ribose, kelio Pajotijai–Gelgaudiškis 5 km, automobilis VW Passat, vairuojamas V.K. (gim. 1975 m.) nuvažiavo nuo kelio į griovį ir apsivertė.

Per avariją buvo sužalota kartu važiavusi automobilio keleivė E.D. (gimusi 1991 m.), kuriai Šakių ligoninės priėmimo skyriuje buvo diagnozuota kairės pusės septinto šonkaulio lūžimas.

Automobilį vairavusiam V.K. buvo nustatytas 1,43 promilių girtumas. Tuo tarpu eismo įvykio metu nukentėjusi E.D. buvo blaivi.

Tą pačią dieną, apie 19 val., Ritinių kaimo ribose, kelio Pilviškiai-Šakiai-Jurbarkas 38 km, automobilis Ford Transit, vairuojamas vilkaviškiečio D.N. (gim. 1973 m.), lenkdamas kitą transporto priemonę išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį Mercedes Benz E300, kurį vairavo kaunietis Š.S. (gim. 1969 m.). Po to Ford nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per avariją buvo sužaloti du automobilio Ford Transit keleiviai. Keleivei G.N. (gim. 2002 m.) Šakių ligoninės priėmimo skyriuje buvo diagnozuota stresas po autoįvykio. Keleiviui K.G. (gim. 1995 m.) ligoninėje buvo diagnozuotas galvos sumušimas, smegenų sukrėtimas. Paauglys po apžiūros buvo išvežtas į į Kauno klinikas.

Abu vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus turi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius