Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Praėjusi para šalies ugniagesiams buvo gana rami

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusi para šalies ugniagesiams gelbėtojams buvo palyginti rami. Nors jiems ir teko užgesinti 21 gaisrą bei atlikti 6 kitus gelbėjimo darbus, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Ugniagesiai
Ugniagesiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 14.35 val. Prienų rajone, Petkeliškių kaimo laukuose, užsidegė traktorius „Belarus 952-4“. Atskubėjus ugniagesiams, iš traktoriaus rūko dūmai, o savininkas milteliniu gesintuvu gesino jo variklio skyrių. Gaisro metu išdegė traktoriaus variklio skyrius, apdegė prietaisų skydelis. Gaisro priežastis tikslinama.

Apie 15.40 val. gaisras kilo Prienų rajone, Pakuonio miestelyje, Lentpjūvės gatvėje esančios UAB ,,GKF” medžio apdirbimo įmonėje. Atskubėjus ugniagesiams, iš drožlių surinkimo bunkerio rūko dūmai. Per gaisrą apdegė durų ir stogo medinės bei metalinės konstrukcijos, buvo nuardyta dalis pastato stogo dangos, vandeniu sulietos viduje buvusios pjuvenos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 16.40 val. Mažeikiuose, Pavenčių gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatytam savininkui priklausantis apleistas, be langų ir durų pastatas. Dėl vaikų išdykavimo su ugnimi, pastato pastogėje užsidegus šiukšlėms, per gaisrą apdegė medinės stogo konstrukcijos, nuo karščio apsilydė ir deformavosi skarda.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 2.10 val. Kaune, M.Gimbutienės gatvėje, užsiliepsnojo automobilis ,,Opel Vectra”. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Gaisro metu apdegė galinė automobilio dalis, išdegė salonas, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Tą pačią naktį apie 3.40 val. Vilniuje, Lvovo gatvėje, užsidegė apleistas, kol kas nenustatyto savininko sandėliukas. Medinio pastato išgelbėti nepavyko. O maždaug po valandos dar vienas apleistas sandėliukas tame pačiame rajone sudegė Lvovo ir Linkmenų gatvių sankryžoje. Šių gaisrų aplinkybės taip pat dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius