Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą dėl elektros instaliacijos gedimų degė du automobiliai BMW

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 11 gaisrų. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis (asociatyvinė nuotrauka) / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Pirmadienį ryte apie 8 val. Kaune, Draugystės gatvėje, ,,Senukų“ prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje užsidegė automobilis BMW. Per gaisrą apdegė mašinos priekinis antvožas, salono oro filtro plastikinės detalės ir elektros instaliacija. Gaisras buvo užgesintas iki ugniagesių atvykimo, o jo priežastis – elektros instaliacijos gedimai.

Apie 10.40 val. Kėdainiuose, Dariaus ir Girėno gatvėje, UAB ,,Vikeda“ teritorijoje, dėl tos pačios priežasties, užsiliepsnojo automobilis BMW 520. Ugnis nuniokojo mašinos bagažinę. Ir šį gaisrą iki ugniagesių atvykimo spėjo užgesinti bendrovės darbuotojai.

Apie 17 val. gaisras kilo Vilniuje, Kapsų gatvės daugiabučio namo 4-ame aukšte esančiame bute. Gaisro metu kambaryje sudegė televizorius, dalis namų apyvokos daiktų, apdegė plastikinis lango rėmas, sutrūko stiklo paketas, apsilydė plastikinės lubų dailylentės, aprūko patalpos. Ugniagesiai iš užūmintų patalpų evakavo 7 namo gyventojus, o gaisro aplinkybės tikslinamos.

Apie 19.10 val. Klaipėdoje, Šilutės plente, UAB ,,Inometa“ metalo apdirbimo įmonės patalpose užsiliepsnojo seni namų apyvokos daiktai. Per gaisrą aprūko patalpos lubos ir sienos, o gaisro aplinkybės aiškinamos.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 2.45 val. Panevėžyje, Beržų gatvėje, individualaus namo kieme užsidegė medinė pavėsinė. Gaisro metu sudegė pavėsinė, nuo karščio apsilydė apie 20 kv. m plastikinės gyvenamojo namo sienos. Įvykis tiriamas.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 17 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo vieną autoįvykio metu nukentėjusią moterį bei ištraukė nuskendusį žveją.

Apie 17.13 val. gautas paranešimas, jog Klaipėdos rajone, Venckų kaime, Vilhelmo kanale į vandenį įlūžo žvejys. Apie 17.48 val. du ugniagesių narai maždaug už 15 metrų nuo kranto surado ir ištraukė nuskendusio 61-erių metų vyro kūną. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas dar kartą įspėja, kad ledas jau netvirtas ir prašo gyventojų nerizikuoti savo gyvybe ir ant jo nelipti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius