Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis padarė nemažai nuostolių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 28 gaisrus bei atliko 21 kitą gelbėjimo darbą. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti, tačiau ugnis padarė nemažų nuostolių.
Įvykio vietoje
Ugniagesių automobiliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusią naktį apie 3.30 val. Alytaus rajone, Jurkonių kaime, užsiliepsnojo dviem savininkams priklausantis gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas su prie juo priblokuotu garažu jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė garažas, namo stogas, dalis medinio perdengimo, apdegė keturių kambarių sienos bei viduje buvęs turtas. Gaisras įsiplieskė dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų eksploatuojant elektros prietaisus, o jo nuostoliai tikslinami.

Trečiadienį ryte apie 5.40 val. gaisras kilo Panevėžio rajone, Pažagienių kaime stovėjusiame sodo namelyje. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Įvykis tiriamas.

Apie 13.35 val. gaisras kilo Kaune, Pramonės prospekte, UAB ,,Arfekta“ parduotuvės sandėliavimo patalpose. Per gaisrą apdegė čia sukrautos įrankių dėžės, aprūko sandėlio sienos bei gretimos UAB ,,Laustėja“ baldų parduotuvės patalpos ir ten buvę baldai. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 14.40 val. Kazlų Rūdos savivaldybėje, Bagotosios kaime, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko apleistas medinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo jo stogas, pradegė perdengimas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį po vidurnakčio Pakruojyje, Mindaugo gatvėje, užsidegė automobilis ,,Toyota Avensis“. Per gaisrą išdegė mašinos salonas, nuo karščio išdužo galiniai langai, apdegė prietaisų skydelis. Įvykis tiriamas.

Apie 40 min. po vidurnakčio gaisras kilo Joniškyje, Pakluonių gatvėje stovinčiame ūkiniame pastate. Gaisro metu nudegė apie 50 kv. m stogo dangos, medinės stogo konstrukcijos, sudegė viduje buvusios malkos.

Taip pat naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 3.15 val. Kaune, S.Nėries gatvėje, užsiliepsnojo Salomėjos Nėries memorialinio muziejaus ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis vieno aukšto muziejaus ūkinis pastatas jau buvo bebaigiąs sudegti, tad jo išgelbėti nepavyko. Šių gaisrų aplinkybės taip pat dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius