Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusią parą ugnis siaubė gyventojų turtą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 34 gaisrai. Žmonių aukų juose buvo išvengta, o ugnis tik siaubė žmonių pastatus ir kitą jų turtą.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.

Kaune, V.Krėvės prospekte, popiet gaisras kilo daugiabučio namo bute. Per gaisrą išdegė vonios kambario plastikinėmis dailylentėmis iškaltos lubos, aprūko kiti trys buto kambariai, koridorius ir laiptinė, dėl trūkusio vandentiekio butas buvo sulietas vandeniu. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Du gaisrai trečiadienį buvo įregistruoti Kauno rajone. Neveronių kaime dėl neatsargaus žmogaus elgesio gaisras kilo individualiame name. Iškviesti ugniagesiai užgesino degantį lovoje čiužinį ir į lauką išvedė miegojusį namo savininką.

Zapyškio seniūnijos Durpyno kaime pavakary užsidegė sodo namelis. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Sodo namelis su rūsiu sudegė, o gaisro priežastys tikslinamos.

Trečiadienį po pietų Kazlų Rūdos Antanavo kaime užsidegė dviejų aukštų ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė pastato stogas ir medinės pertvaros. Išdegė antras aukštas ir jame buvę daiktai. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas ūkinis pastatas apie vidurnaktį užsiliepsnojo Plungėje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. Ugnis sunaikino medinį statinį ir jame buvusius namų apyvokos daiktus. Per gaisrą dar apdegė šalia esančio namo stogo konstrukcijos ir plastikiniai karnizai, tačiau ugnis toliau neišplito. Gaisro aplinkybės taip pat aiškinamos.

Pavakary Vilniuje, Rūtų gatvėje, vakar buvo pastebėtas degantis apleistas ir nenaudojamas vieno aukšto su mansarda pastatas. Per gaisrą nudegė dalis stogo, pradegė perdengimas, išdegė du kambariai. Įvykis taip pat tiriamas.

Ugnis trečiadienį nuniokojo ir kelis automobilius. Ryte Pagėgių savivaldybės Mociškių kaime užsidegė lengvasis automobilis ,,Peugeot 605” Gaisro metu apdegė variklio skyrius, elektros instaliacija ir priekinė mašinos dalis.

O naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Anykščių rajono Diktarų kaime dėl elektros įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė Kaliningrado srityje registruotas vilkikas su puspriekabe. Per gaisrą visiškai išdegė vilkiko kabina ir puspriekabės tentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius