Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose du žmonės žuvo, du buvo sužaloti

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 22 gaisrai ir 12 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko ugniagesiai gelbėtojai. Ugnis traumavo du gyventojus ir nusinešė dviejų žmonių gyvybes.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Ketvirtadienį ryte Jonavos rajono Markutiškių kaime užsidegė J.L. gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Per gaisrą sudegė stogas, išdegė namo vidus ir ten buvęs turtas. Rankas ir veidą apdegė 59 metų vyras, kurį medikai išvežė į Kauno klinikas. Manoma, kad gaisrą sukėlė neatsargus gyventojų rūkymas.

Panevėžio rajono Vadoklių miestelyje vakare degiu skysčiu buvo apipiltas ir padegtas 37 metų vyras. Gaisro metu apdegė vyro rūbai ir kūnas. Įvykis tiriamas.

Tragiškas gaisras kilo penktadienio rytą Vilniuje, Ankštojoje gatvėje. Čia užsidegė trijų aukštų negyvenamas ir remontuojamas namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, atvira liepsna degė patalpa trečiame aukšte. Per gaisrą išdegė ši patalpa, įgriuvo medinis perdengimas į antrą aukštą, apdegė ir buvo išardyta dalis čerpių stogo konstrukcijų. Greta gaisro židinio esančiose patalpose buvo rasti dviejų vyrų kūnai. Jų tapatybės ir amžius nustatinėjami. Spėjama, kad jie užtroško dūmuose. Įvykis tiriamas.

Ugnis praėjusią parą nusiaubė ir daugiau gyvenamųjų namų. Ukmergėje, Gedimino gatvėje buvo padegtos nuosavo namo lauko durys. Ugnį užgesino pats namo šeimininkas. Įvykis tiriamas.

Kaišiadorių rajono Lašinių kaime vakare užsiliepsnojo R.K. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įkritęs į vidų. Gaisro metu dar apdegė rąstinio namo sienos, pradegė perdengimas, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo apsaugoti du šalia stovintys ūkiniai pastatai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Klaipėdoje, Šilutės plente, vidurdienį gaisras kilo UAB ,,Izobara” katilinėje. Per gaisrą išdegė čia supiltos pjuvenos, aprūko katilinės lubos ir sienos, buvo nuardyta dalis stogo konstrukcijų. Gaisro priežastys aiškinamos.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informavo, kad Klaipėdos rajone, kelyje Priekulė – Stragnai, išsiliejus Minijos upei, vandens lygis važiuojamojoje kelio dalyje pakilo iki 60 cm ir vis didėja. Todėl eismas šiame kelio ruože draudžiamas. Draudžiama važiuoti ir keliu Žemaitkiemis – Vabalai, kur vandens gylis siekia 25 cm. Apsemti kai kurie kelių ruožai ir Šilutės rajone, tačiau ten eismas dar leidžiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius