-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 45 gaisrai ir 13 kitų įvykių, kuriuose pagalbą teikė ugniagesiai. Ugnis gaisruose traumavo 4 žmones.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Trečiadienį popiet Šiauliuose, Žagarės gatvėje, gaisras kilo S.V. name. Gaisro metu namo palėpėje įrengtoje buitinėje patalpoje išdegė kambarys, aprūko lubos, sudegė dušo kabina ir kiti buitiniai įrenginiai, apdegė pastato stogas ir jo konstrukcijos. Po gaisro likvidacijos blogai pasijuto 75 metų vyras, kurį greitosios pagalbos darbuotojai dėl apsinuodijimo smalkėmis išvežė į ligoninę. Gaisro priežastys aiškinamos.

Kitas gaisras, kuriame nukentėjo 3 žmonės, kilo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Vilniuje, Tujų gatvėje daugiabučiame name. Gaisro židinys buvo ketvirto aukšto buto balkone, kur sudegė sendaikčiai, aprūko balkonas ir kambarys. Tačiau per šį gaisrą nukentėjo penkto aukšto kelių butų gyventojai. Dūmais apsinuodijo ir į ligoninę buvo išvežti 80-metė vieno buto šeimininkė ir jos 58 metų sūnus bei dvejų metukų mergaitė. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Ugnis trečiadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų bei butų. Vilniuje, Architektų gatvėje, ryte gaisras kilo A.M. bute. Per gaisrą kambaryje apdegė lova ir patalynė, aprūko butas.

Kaune, Taikos prospekte, pavakary gaisras kilo V.V. bute. Čia gaisro židinys buvo balkone, kur sudegė sendaikčiai ir popieriai, apdegė ir aprūko koridorius. Iš buto buvo išvestas 54 metų vyras. Gaisro priežastys tikslinamos.

Panevėžio rajono Pramislavos kaime popiet nuo žaibo iškrovos užsiliepsnojo J.S. gyvenamasis namas. Įsiplieskusi ugnis sunaikino medinį pastatą ir jame buvusį namų turtą.

Vakare Raseiniuose, Birutės gatvėje, užsidegė E.N. vieno aukšto su mansarda medinis gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, vandeniu buvo sulietos patalpos.

Dar vienas gyvenamasis namas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį užsidegė Kaišiadorių rajono Vilūnų kaime. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė perdengimas ir sienos, apdegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį ryte Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, gaisras kilo UAB „Vilbeta“ alaus bare. Per gaisrą apdegė kasos aparatas, prekystalis ir lubos, aprūko sienos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Pasvalio rajono Kiemėnų kaime, kaip įtariama, buvo padegtas ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė priblokuoto rūsio stogas, nuo ugnies buvo išgelbėta šalia stovinti daržinė.

Kauno gelbėtojai iš Nemuno upės ištraukė skęstantį 31 metų vyrą, o Telšių ugniagesiai Degaičių kaime iš avarijoje sulamdyto BMW automobilio išlaisvino ir medikams perdavė mašinos vairuotoją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius