Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 26 gaisrus bei atliko 11 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo 2 žmones. Deja, viename gaisre vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Apie 12.35 val. gaisras kilo Kaune, K.Dulksnio gatvėje esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, namo katilinėje degė seni laikraščiai ir šiukšlės, apsilydė vandens šildytuvas ir katilinės langas. Gesindamas gaisrą rankas, veidą ir koją apdegė 39-erių metų namo šeimininkas, kuris buvo išvežtas į ligoninę. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Pirmadienį ankstų rytmetį apie 4.10 val. Kėdainių rajone, Svilių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas, susidedantis iš daržinės, tvarto ir priblokuotos malkinės. Gaisro metu stipriai apdegė malkinė ir tvarto siena, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 6.20 val. Kretingoje, J.Pabrėžos gatvėje, užsidegė kol kas nenustatyto savininko mūrinis garažas. Per gaisrą apdegė viduje sukrauti daiktai, aprūko sienos ir lubos.

Apie 16.10 val. gaisras kilo Švenčionių rajone, Pabradėje, Vasarvietės gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė medinio namo stogas ir priestato perdengimas, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 19 val. Vilniaus rajone, Kudrių kaime, užsiliepsnojo automobilis ,,Opel Calibra“. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose, tad jos išgelbėti nepavyko.

Apie 20 val. Mažeikiuose, prie Žemaitijos gatvės 26 namo, užsidegė automobilis ,,VW Transporter“. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, aprūko salonas. Apie 23 val. tas pats automobilis, apipiltas degiu skysčiu, vėl buvo padegtas ir sudegė nepataisomai. Įvykis tiriamas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 3.35 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Baltijos prospekte, daugiabučio namo bute įrengtame biure. Gaisro metu išdegė kambario sienų ir lubų apdaila, sudegė biuro baldai bei kiti daiktai, nuo karščio išdužo langų stiklai. Ugniagesiai iš kaimyninių butų evakavo 4 gyventojus. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius