-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose vienas žmogus žuvo, viena moteris sužalotas, du žmonės išgelbėti

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 47 gaisrus bei atliko 12 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo du žmones. Deja, gaisrų metu žuvo vienas gyventojas, o viena moteris buvo traumuota.
Gaisras studentų bendrabutyje
Ugniagesiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienį ryte apie 6.40 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Baltijos 5-ojoje gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Ugniagesiai su kvėpavimo aparatais patekę į degančio namo vidų dar spėjo išnešti dujų balioną. Užgesinus gaisrą, kambaryje buvo rastas liepsnose žuvusio vyro kūnas. Gaisro metu išdegė namo vidus, sudegė čia buvęs turtas, nudegė dalis pastato stogo, nuo karščio išdužo 3 langai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 16.45 val. gaisras kilo Marijampolėje, Juknevičiaus gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, užgesino virtuvėje ant grindų smilkusius laikraščius ir spėjo išgelbėti dūmais apsinuodijusią 65-erių metų buto šeimininkę, kurią perdavė greitosios pagalbos medikų globai. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Praėjusią naktį apie 3.55 val. Biržų rajone, Pučiakalnės kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas atskirais židiniais degė atvira liepsna, šalia jo stovėjusi lauko virtuvė jau buvo sudegusi. Dar iki ugniagesių atvykimo iš degančio pastato jo savininkai buvo išvarę į lauką 6 karves ir automobilį ,,Mitsubishi Galant“. Gaisro metu įgriuvo pastato stogas, apdegė medinės daržinės sienos, sudegė 5 rulonai šieno, liepsnose žuvo 3 triušiai. Išgelbėti pavyko dvi šalia stovinčias malkines, o gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 22.20 val. Kaune, Kuršių gatvės kieme buvo padegtas automobilis ,,Fiat Punto“. Per gaisrą išdegė mašinos salonas, apdegė bagažinės dangtis, stogas, abiejų pusių durelės, sutrūko langų stiklai.

Užgesinus šį gaisrą ugniagesiams ilgai ilsėtis neteko, nes naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 2 val. toje pačioje Kuršių gatvėje, prie kaimyninio namo, buvo padegtas lengvasis automobilis ,,Hyundai SVX H-1“. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Gaisro metu išdegė automobilio salonas, apdegė kėbulas, išdužo visi stiklai. Per gaisrą nukentėjo ir šalia stovėjęs automobilis ,,Mitsubishi Space Vagon“. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius