Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonės nenukentėjo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 29 gaisrai. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Ketvirtadienį anksti ryte apie 5 val. Klaipėdoje, Gedminų gatvėje, užsiliepsnojo automobilis ,,VW Sharan”. Gaisro metu išdegė mašinos salonas, nuo karščio išsilydė variklio skyriaus degios detalės. Per gaisrą apdegė šalia stovėjusio automobilio ,,Ford Mondeo” galinė dalis, nuo karščio suskilo ir kito šalia buvusio automobilio ,,Mitsubishi Carisma” priekinis stiklas, išsilydė plastmasinės dalys, veidrodėlis, durų rankenėlės. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 15.20 val. Vilniuje, Justiniškių gatvėje, užsidegė UAB ,,Vilniaus autobusai” priklausantis autobusas „Volvo 7700A“. Per gaisrą apdegė mašinos variklio skyrius.

Dar vienas automobilis naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 1 val. užsiliepsnojo Kretingos rajone, Kartenos miestelyje. Gaisro metu sudegė sprogusi vilkiko „Scania“ padanga, apdegė priekabos sparnas. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienį ryte apie 8.30 val. gaisras kilo Šakių rajone, Liepalotų kaime, Sodybų gatvėje stovinčiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, dalis pastato jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė malkinė ir daržinė, nudegė tvarto stogas, sudegė viduje sukrautas šienas, malkos bei įvairūs namų apyvokos daiktai. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti šalia stovintį medinį garažą ir gyvenamąjį namą. Įvykis tiriamas.

Apie 15.20 val. Šiaulių rajone, Žeimių kaime, Sodo gatvėje užsiliepsnojo grupei savininkų priklausantis ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas ir medinis perdengimas, sudegė viduje buvęs šienas, apdegė ir vandeniu buvo sulietos malkos ir pjuvenų briketai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius