Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 36 gaisrai ir 20 įvykių, kuriuose pagalbą teikė ugniagesiai gelbėtojai. Žmonių aukų vakarykščiuose gaisruose buvo išvengta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienį ryte buvo gautas pranešimas, kad gaisras kilo Elektrėnuose esančioje Lietuvos šiluminėje elektrinėje. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, prie aštuntojo bloko rekuperacinio oro pašiltinimo įrenginio rūko dūmai. Per gaisrą apdegė šio įrenginio izoliacinė medžiaga. Įvykis tiriamas.

Pavakare Druskininkuose, Jaskonių kaime, sodų bendrijoje „Smiltelė“ užsidegė sodo namelis. Gaisro metu išdegė stogo konstrukcijos, apdegė sienos ir lubos, sudegė namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Vilniuje, Savanorių prospekte, vakare užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė ir buvo išardytos sienos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas gyvenamasis namas naktį iš pirmadienio į antradienį degė Utenoje, Liepų gatvėje. Gaisro židinys buvo namo rūsyje, kur pirminiais duomenimis užsiliepsnojo sudėtos malkos ir pjuvenos. Per gaisrą apdegė apie 10 kubinių metrų malkų bei 20 kubinių metrų pjuvenų, apdegė garažo vartai, aprūko garažo patalpa.

Ugnis pirmadienį nuniokojo 3 transporto priemones. Apie vidurdienį Kelmės rajono Verpenos kaime užsidegė automobilis "Renault Safrane". Gaisro metu lengvasis automobilis sudegė, apdegė traktorius ir jo priekaba.

Pavakare Kaune, H. ir O.Minkovskių gatvėje užsidegė autobusas",Solaris Urbano", priklausantis UAB "Kauno autobusai". Ugnis išdegino autobuso variklio skyrių. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Vakare Klaipėdoje, Ryšininkų gatvėje, užsiliepsnojo automobilis "Peugeot Partner". Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė automobilio priekiniai žibintai, buferis, variklio dangtis, sparnai, sprogo padanga, įskilo stiklas. Gaisro priežastys aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius