Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 37 gaisrus ir likvidavo 15 kitų incidentų. Praėjusios paros gaisruose du žmonės žuvo ir dar du buvo traumuoti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmas žmogus praėjusią parą nukentėjo gaisre, kuris popiet kilo Kaune, R.Škirpos gatvėje esančiame daugiabučio namo bute. Čia virtuvėje ant viryklės pridegė puodas su maisto produktais, o smalkėmis apsinuodijo buto šeimininkas, kuris buvo išvežtas į ligoninę.

Dar vienas pilietis apsinuodijo dūmais per gaisrą, kuris vakare kilo Vilniuje, Aukštaičių gatvėje nežinomo savininko apleistame pastate. Gaisro metu nudegė ir buvo išardytas namo stogas, išdegė vidus. Iš degančio pastato ugniagesiai išnešė nenustatytos tapatybės vyrą, kurį iškviesti medikai taip pat išvežė į ligoninę.

Dar du tragiški gaisrai kilo naktį iš antradienio į trečiadienį. Pasvalio rajono Gineikių kaime užsidegė J.P. gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau baigė sudegti. Gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegusio, kaip įtariama, ten gyvenusio 29 metų vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį Šakių rajono Šiaudinių kaime užsiliepsnojo T.Ž. vasaros virtuvė. Kai ugniagesiai atvažiavo į įvykio vietą, pastato stogas jau buvo sukritęs. Likvidavus gaisrą ir atliekant baigiamuosius darbus sudegusiame pastate buvo aptiktas apdegęs žmogaus kūnas. Jo tapatybė nustatinėjama. O gaisro metu dar sudegė lauko virtuvė ir pagalbinis ūkinis pastatas, 2 automobiliai bei įvairūs namų apyvokos daiktai. Nuo ugnies buvo išgelbėtas gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Kituose gaisruose ugnis niokojo tik gyventojų pastatus ir kitą jų turtą. Štai vidurdienį Jurbarke, P.Cvirkos gatvėje, užsidegė P.M. gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė miegamajame buvusi patalynė, aprūko dar trys kambariai. Gaisro priežastys tikslinamos.

Ryte Raseinių rajono Ginčaičių kaime išdykaujantys vaikai padegė V.L. sudėtinį ūkinį pastatą. Per gaisrą apdegė daržinė ir keli rulonai šieno, nuo ugnies buvo išgelbėtas tvartas ir vasaros virtuvė.

Dar vienas ūkinis pastatas popiet liepsnojo Kėdainių rajono Gūdžiūnų geležinkelio stoties kaime. Gaisro metu nudegė pastato stogas, apdegė daržinė ir tvartas. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Liepsnos pavakary siautėjo ir Panevėžio rajono Lepšių kaime. Ugnis sunaikino šiuo metu negyvenamą ir apleistą medinį namą, o nuo liepsnų pavyko išgelbėti šalia esantį medinį garažą. Įvykis tiriamas.

Antradienį Joniškyje, Žiemgalių gatvėje, ugniagesiai išgelbėjo 47-erių vyrą, kurį prispaudė kasamo griovio šlaitas, o Klaipėdos gelbėtojai Danės upėje prie Tauralaukio kaimo toliau rinko ir neutralizavo naftos teršalus, kurie dar užvakar buvo pastebėti šioje upėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius