Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvos ugniagesiai užgesino 17 gaisrų ir atliko 11 kitų gelbėjimo darbų. Ugnis pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę ir vieną pilietį traumavo.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Pirmasis skaudus įvykis įregistruotas anksti ryte Plungėje, Taikos gatvėje esančiame name. Čia nutekėjus dujoms įvyko sprogimas. Jo metu apdegė 43 metų namo šeimininkė. Nukentėjusioji buvo išvežta į ligoninę ir paguldyta į reanimacijos skyrių. Nuo sprogimo dar išdužo namo langai, aprūko antro aukšto patalpos, apdegė stogo apšiltinimo medžiagos. Įvykis tiriamas.

Kitas tragiškas gaisras kilo naktį iš antradienio į trečiadienį Kaune, Kuršių gatvėje. Čia nenustatyto savininko apleistame garaže degė šiukšlės, o sukaltoje medinėje būdoje ant čiužinių buvo rastas apdegęs vyriškio kūnas. Įvykio aplinkybės taip pat aiškinamos.

Kaune antradienį buvo įregistruoti dar keli gaisrai. Popiet Perlojos gatvėje gaisras kilo Oro erdvės stebėjimo kontrolės valdybos pirtyje. Gaisro metu išdegė kaitinimosi patalpos medinė apdaila.

Naktį Kaune, Jonavos gatvėje, buvo padegtas nenustatyto savininko lengvasis automobilis „Mercedes Benz 230“. Mašina sudegė.

Antradienį vakare Alytuje, Pramonės gatvėje, gaisras kilo buvusioje akcinės bendrovės „Alytaus tekstilė“ teritorijoje. Čia buvo padegta stiklo vata ir kitos buitinės atliekos.

Anykščių gelbėtojai Bebrūnų kaime išlaisvino traktoriaus „T-40AM“ prispaustą vairuotoją ir atvertė ant ratų traktorių.

Vilniaus gelbėtojai policijos prašymu Kalvarijų gatvėje per langą pateko į butą šeštame aukšte ir perdavė buto savininką medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius