Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškio rajone nuo socialinės darbuotojos besislėpę vaikai padegė ūkinį pastatą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 40 gaisrų ir 12 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko ugniagesiai gelbėtojai. Ugnis praėjusią parą traumavo 2 žmones.
Įvykio vietoje
Gaisras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vakare Varėnos rajono Grybaulios kaime išdykavę vaikai padegė medžio viduje esančią drevę. 45 metų sodybos šeimininkas dar iki ugniagesių atvykimo lipo gesinti degančio medžio ir iškrito iš jo. Iškviesti medikai išvežė nukentėjusįjį į ligoninę, o ugnį užgesino gaisrininkai.

Dar vienas dviejų mažamečių vaikų žaidimas su degtukais po pietų pasibaigė gaisru, kilusiu Šaukoto gyvenvietėje, Radviliškio rajone. Asocialioje šeimoje augantys 7 ir 8 metų broliukai ūkiniame pastate bandė slėptis nuo socialinės darbuotojos, kuri rengėsi berniukus išvežti į globos namus. Suradę degtukus, vaikai uždegė pastato viduje šieno likučius. Laimė, kad kilus gaisrui vaikai išbėgo laukan, o dūmus pastebėjo aplinkiniai gyventojai. Iškviesti ugniagesiai užgesino ugnį, liepsnos išdegino pastato vidų, pradegė perdengimas, nudegė stogas. Nuo ugnies buvo išgelbėti dar du šalia stovintys ūkiniai pastatai ir gyvenamasis namas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kaune, V.Krėvės prospekte, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Gaisrą sukėlė neatsargus buto gyventojų rūkymas lovoje. Įvykio metu apsmilko tik paklodė, o ranką apdegė ir dūmais apsinuodijo 54 metų vyras, kurį greitosios medicinos pagalbos darbuotojai išvežė į Kauno klinikas.

Dar vienas gaisras Kaune, B.Sruogos gatvėje esančiame bute, kilo ryte. Čia gaisro metu išdegė balkonas ir vienas kambarys. Atskubėję ugniagesiai iš pirmame aukšte esančio buto per langą iškėlė du trejų ir ketverių metų berniukus bei jų 30-metį tėvą. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Ignalinos rajono Didžiasalio miestelyje pavakare gaisras kilo irgi daugiabučio namo bute. Gaisro metu išdegė kambarys, koridorius ir virtuvė, aprūko dar du kambariai. Iš buto buvo išvesti 2 namo gyventojai. Gaisro priežastis aiškinama.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gautas pranešimas, kad Jurbarko rajono Eržvilko miestelyje viena jo gyventoja padeginėja savo namus. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, degė lovos čiužinys ir pagalvės. Gesinant šią patalynę, moteris kitame kambaryje padegė dar dvi lovas. Iškviesti greitosios medicinos pagalbos darbuotojai ir policija išvežė padegėją apklausai. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį Vilniuje Slucko ir Lvovo gatvėse buvo padegti 4 šiukšlių konteineriai, o Kaune, Taikos prospekte, Kauno jūrų skautų laisvalaikių centre, – malkų rietuvė. Čia įtariamą padegėją policijos patruliai sugavo. Įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius