-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone degė žirgyno stogas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 22 gaisrai. Jų metu vienas žmogus žuvo, o trys gyventojai buvo traumuoti.
Dega namo stogas
Dega namo stogas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 8.40 val. iš policijos buvo gautas pranešimas apie gaisrą Rokiškio rajone, Žilių kaime, keturių butų gyvenamajame name. Gaisro metu antro aukšto bute apdegė patalynė ir lovos čiužinys, išdegė apie 0,5 m grindų prie krosnies. Degusioje lovoje buvo rasta gaisre žuvusi 12-os metų mergaitė. Nelaimės aplinkybės tiriamos. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti.

Trečiadienio rytą apie 4.35 val. gaisras kilo Šakiuose, Šiaulių gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą bute sudegė fotelis, apdegė siena ir grindys, aprūko virtuvės patalpos. Atskubėję ugniagesiai bute rado tris dūmais apsinuodijusius asmenis, kuriuos perdavė greitosios pagalbos medikams. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Antradienį ryte apie 7 val. gaisras kilo Radviliškio rajone, Kutiškių kaime, Pušų gatvėje esančio daugiabučio namo bute. Atskubėjus ugniagesiams, bute įrengtoje katilinėje šalia krosnies degė anglys, malkos ir pjuvenos, buvo uždūmintas butas ir bendro naudojimo patalpos. Iš uždūmintų patalpų ugniagesiai išvedė keturis žmones. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 19.35 val. Rietavo savivaldybėje, Gedikėnų kaime, užsiliepsnojo apleistas, nenaudojamas pastatas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai, apdegė medinės sienos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 23.40 val. Šiaulių rajone, Žačių kaime, gaisras kilo kaimo turizmo sodyboje. Atskubėjus ugniagesiams, jau degė žirgyno stogas. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta apie 100 kv. m žirgyno stogo. Laimė, pastato viduje buvę žirgai buvo išvesti į lauką. Gaisro priežastis ir nuostoliai dar tikslinami.

Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 3 val. Radviliškyje, Liepų gatvėje, užsidegė automobilis BMW 530. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, nuo karščio suskilo priekinis stiklas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius