-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spintos užverstą moterį Vilniuje vadavo ugniagesiai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 13 gaisrų ir atliko 18 kitų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta, o gelbėtojai dviem gyventojams suteikė skubią pagalbą.
Vilniaus ugniagesiai iškvietimų dažnai sulaukia ne tik į gaisrus
Vilniaus ugniagesiai iškvietimų dažnai sulaukia ne tik į gaisrus. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Antradienį ryte Kaune, Ateities plente, buvo padegtas apleistas ir nenaudojamas pastatas. Ugnis išdegino medinę sieną, taip pat viduje apdegė ir dalis grindų.

Vilniuje, Laisvės prospekte, vakare buvo padegtos buto durys. Ugnį užgesino pirmieji ją pastebėję kaimynai. Įvykis tiriamas.

Antradienį pavakare Panevėžyje, Pušaloto gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis „VW Passat“. Gaisro metu apdegė variklio skyrius ir mašinos plastikinės detalės. Gaisro priežastys aiškinamos.

Vėlai vakare Kauno rajono Vandžiogalos miestelyje užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, stipriai apdegė medinė dalis su viduje buvusiais daiktais, sudegė malkos. Gaisro priežastis taip pat nustatinėjama.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Mažeikiuose, Sodų gatvėje, gaisras kilo daugiabučiame bendrabutyje. Čia viename iš kambarių degė šiukšlės, per gaisrą aprūko kambario lubos ir sienos.

Klaipėdos gelbėtojai buvo iškviesti į Nemuno gatvėje esančią birių krovinių krantinę. Čia pagalbos prireikė krovinių krautuvo darbininkui, kuris nuo viršutinės šio įrenginio dalies nukrito ant 12 m aukštyje esančios įlipimo aikštelės ir smarkiai susižeidė. Atvykę gelbėtojai imobilizavo nukentėjusįjį, su autokopėčių lopšiu nukėlė nuo šios aikštelės ir perdavė jį iškviestiems medikams.

Vilniaus ugniagesiai Rodūnios kelyje autokopėčiomis per pravirą langą turėjo patekti į ketvirtame aukšte esantį butą ir iš po užvirtusios spintos išlaisvinti moterį. Nukentėjusiąją taip pat išsivežė greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius