Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su būriu pirkėjų sulaikytas kanapes platinęs tauragiškis

Trečiadienį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė kanapių platinimu įtariamą jaunuolį ir būrį pirkėjų, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Sulaikytos narkotinės medžiagos
Sulaikytos narkotinės medžiagos / Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Apie 15 val. platintojas ir penketas 20–30 metų amžiaus tauragiškių įsigyjantys narkotikų pareigūnams įkliuvo Tauragėje, Tilžės plente esančioje automobilių serviso aikštelėje. Aliuminio folijoje supakuota augalinės kilmės narkotine medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis, prekiavo minėto autoserviso darbuotojas T.G., gim. 1987 m. Policijos duomenimis, tiesioginį darbą dirbdamas jaunuolis jau kurį laiką sukosi kaip reikiant – šalia autoserviso teikiamų paslaugų, klientams spėdavo pasiūlyti ir kvaišalų. 

Visi trečiadienio popietę sulaikyti prekybos sandoriuose dalyvavę asmenys – Tauragės miesto ir rajono gyventojai. Kai kurie iš jų su narkotikais pareigūnams įkliūva nebe pirmąkart. Kanapių pardavėjas, anksčiau teistas tauragiškis, policijai taip pat žinomas. 

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis su tikslu jas platinti Tauragės apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius