-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulaikytas darbuotojas įtariamas ilgą laiką vogęs iš bendrovės

Šių metų gruodžio 19 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate (Elektrėnų PK) gautas Elektrėnų savivaldybėje įsisteigusios bendrovės direktoriaus pareiškimas, kad iš bendrovės jau kurį laiką vagiamos medinių konstrukcijų tvirtinimo detalės.

Tikrinant informaciją, buvo nustatyta, kad Vilniuje metalu prekiaujančioje įmonėje buvo supirktos medinių konstrukcijų tvirtinimo detalės, ant kurių įmonės darbuotojai pastebėjo sertifikuotus įspaudus. Apie tai informavo Elektrėnų bendrovę, kurios vadovas ir kreipėsi į Elektrėnų PK dėl vagysčių, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Elektrėnų PK Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su minėtomis Elektrėnų ir Vilniaus įmonėmis, vakar Vilniuje sulaikė Elektrėnų sav., Vievio sen. gyventoją V.L. (gim. 1980 m.), kuris bandė realizuoti detales. Jo automobilyje buvo rasta tūkstantis detalių su Elektrėnų bendrovės įspaudais. Atlikus kratą sulaikytojo namuose, buvo rasta dar virš dviejų tūkstančių šių detalių.

Nustatyta, jog V.L. Elektrėnų bendrovėje dirba nuo 2006 m., o bendrovei priklausantį turtą pradėjo savintis nuo 2010 m., jį realizuodamas mažesnėmis nei rinkos kainomis.

V.L. pareikšti įtarimai dėl nusikaltimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius