Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turto iššvaistymu įtariama Seimo kanceliarijos buhalterė paleista į laisvę (nuotraukos, video)

Penktadienį iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo buvo paleista didelės vertės svetimo turto iššvaistymu įtariama Seimo kanceliarijos buhalterė-kasininkė Regina Petkelienė.
Turto iššvaistymu įtariama Seimo kanceliarijos buhalterė paleista į laisvę
Turto iššvaistymu įtariama Seimo kanceliarijos buhalterė paleista į laisvę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo R.Petkelienė buvo paleista prokurorams neprašius pratęsti jos arešto laiko. Kita įtariamoji vagystės byloje Olga Goluskaitė toliau liko kalėti areštinėje.

R.Petkelienę prie Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo durų pasitiko jos vyras, kuris čia kantriai laukė kelias valandas. Dviem krepšiais nešina R.Petkelienė su lauke laukiančiais žurnalistais bendrauti atsisakė – užsidengusi veidą ji nuskubėjo automobilio link ir sėdo į į jį. R.Petkelienės vyras dar tarstelėjo žurnalistams: „Eikite geriau vestuvių fotografuoti, daugiau užsidirbsite!“

VIDEO: Regina Petkelienė išeina iš kalėjimo

Įtarimai R.Petkelienei buvo pareikšti, kai Seimo kanclerio pareigas einantis Gedeminas Aleksonis informavo, kad atlikus kasos inventorizaciją paaiškėjo, jog Seimo kanceliarijos kasoje trūksta 400 tūkst. litų. Iš Seimo kasos buvo dingę grynieji pinigai.

Su R.Petkeliene pareigūnai suėmė ir jos draugę, taip pat Seimo darbuotoją O.Goluskaitę. Ji teigė pasiskolinusi iš R.Petrkelienės apie pusę milijono litų. Apie 20 tūkst. litų ji neva skyrė kreditams grąžinti, o likusią dalį neva pralošė kazino.

Už nusikaltimą moterims gresia iki 7 metų nelaisvės bausmė. R.Petkelienei oficialiai pareikštas įtarimas didelės vertės svetimo turto iššvaistymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius