-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugniagesiams praėjusi para buvo nerami, gaisruose žuvo keturi žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusi para ugniagesiams buvo išties nerami. Per parą šalyje kilo 28 gaisrai. Deja, jų metu keturi žmonės žuvo, o trys gyventojai buvo traumuoti.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Apie 23.40 val. Klaipėdoje, Rumpiškės gatvės daugiabučiame name, užsidegė dviejų kambarių butas. Atskubėjus ugniagesiams, buvo stipriai uždūminta laiptinė, o iš buto veržėsi tiršti dūmai. Ugniagesiai su kvėpavimo aparatais patekę į vidų, iš buto išnešė apsinuodijusius dūmais 47-erių metų vyrą ir 88-erių metų moterį bei perdavė juos greitosios pagalbos medikams. Netrukus vyriškiui jie konstatavo mirtį, o senolė mirė ligoninėje. Gaisro metu kambaryje apdegė fotelis ir šiukšlės, aprūko patalpos. Ugniagesiai iš kaimyninių II ir III aukštų butų evakavo 4 gyventojus. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 2.55 min. Vilniuje, Visorių Sodų gatvėje, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Lokalizavus gaisrą, gaisravietėje rasti stipriai apdegę 65-erių metų pastato savininko ir kol kas nenustatytos tapatybės moters kūnai. Per gaisrą sudegė pastato stogas, išdegė vidus, o įvykio aplinkybės taip pat dar aiškinamos.

Antradienį apie 13.50 val. Jurbarke, V.Grybo gatvėje, užsidegė medinis garažas, kuriame buvo remontuojami 3 automobiliai: „Opel Vectra“, „Mazda 626“ ir „Mercedes Benz“. Gaisro metu sudegė automobilis „Opel Vectra“, apdegė garažo sienos, nuo karščio išsilydė automobilio „Mazda 626“ plastmasinės detalės, sudegė suvirinimo aparatas, pradegė garažo stogas. Per gaisrą veidą ir rankas apdegęs 54-erių metų garažo savininkas buvo išvežtas į ligoninę, o kitas nukentėjęs vyriškis į ligoninę atvyko pats. Įvykis tiriamas.

Apie 16.40 val. gaisras kilo Šiauliuose, Gegužių gatvės daugiabučio namo II aukšte esančiame bute. Gaisro metu virtuvėje apdegė garų surinkėjas, spintelės, aprūko sienos ir lubos, o buto šeimininkas, apsinuodijęs dūmais, buvo išvežtas į ligoninę. Ir šio gaisro aplinkybės tikslinamos.

Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 54 min. po vidurnakčio Vilniuje, Polocko gatvėje, užsiliepsnojo automobilis „Audi 100“. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna, nuo jos buvo užsidegusi ir medinio daugiabučio namo, sublokuoto su mediniu garažu, siena. Per gaisrą automobilis sudegė nepataisomai, apdegė mediniai garažo vartai, dalis išorinės jo sienos ir garaže stovėjusio automobilio „Audi 80“ variklio dangtis. Taip pat apdegė apie 30 kv. m išorinės namo sienos, sutrūko 4 buto lango stiklas. Ugniagesiams pavyko išgelbėti šalia stovintį medinį sandėliuką ir 5 butą, o iš užsidegusio namo teko evakuoti 6 jo gyventojus. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius