Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnis praėjusią parą padarė nemažai nuostolių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 22 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti, tačiau ugnis padarė nemažų nuostolių.
Naktinis gaisras Vilniuje, Kalvarijų gatvėje
Gaisras / Skaitytojo Tomo nuotr.

Trečiadienį anksti ryte apie 5.35 val. Kaune, Mosėdžio gatvėje, užsiliepsnojo apleistas Linkuvos dvaro ūkinis pastatas. Dėl neatsargaus elgesio su ugnimi, čia degė senas šienas 10 kv. m plote.

Apie 19.25 val. Vilniuje, Ateities gatvėje esančiame autoservise, užsidegė jam priklausantis automobilis „Nissan Sunny“. Gaisro metu išdegė mašinos salonas, aprūko autoserviso patalpos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 19.40 val. Vilkaviškyje, Vienybės gatvėje, užsiliepsnojo namelis ant ratų, prikabintas prie automobilio „Mercedes Benz“ su Čekijos registracijos numeriais. Per gaisrą išdegė namelio vidus, apdegė automobilio galinis bamperis, apsilydė žibintai, išdužo galinis stiklas. Įvykis tiriamas.

Dar vienas nepataisomai sudegęs kol kas nenustatytos markės automobilis naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį po vidurnakčio buvo rastas paliktas ant važiuojamosios kelio dalies Raseinių rajone, Plingių kaime. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Tą pačią naktį apie 50 min. po vidurnakčio gaisras kilo šalia Kauno, II Karmėlavos kaime, nebaigtame statyti individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė ir buvo nuardyta apie 30 kv. m stogo dangos. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies ir dūmtraukio įrengimo bei jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Taip pat naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1.15 val. Kauno rajone, Eigirgalos kaime, UAB „Ekorema“ gamybinėse patalpose suveikė priešgaisrinė signalizacija. Atskubėjus ugniagesiams, gamybinėse patalpose degė čia sukrauti 415 vnt. ekovatos pakų. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai dar atliko 17 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu iš Mažeikių rajone, Ruzgų kaime, esančio tvenkinio ištraukė nuskendusį 71 metų vyrą bei iš vandens ištraukė 2 automobilius.

Apie 11.50 val. gautas pranešimas, jog Klaipėdos rajone, į Poškų kaimo karjerą yra įvažiavęs automobilis, kuriame yra žmogus. Atskubėjus ugniagesiams, automobilis „VW Golf“ buvo maždaug už 8 m nuo kranto, apsemtas iki langų. Atsegus saugos diržą, iš mašinos buvo iškeltas jau negyvas 82-ejų senolis, o panaudojus buksyravimo lynus, automobilis buvo ištrauktas iš vandens į krantą.

Dar vienas lengvasis automobilis „VW Passat“ vakar buvo ištrauktas iš tvenkinio Biržuose, B.Dauguviečio parke. Šių įvykių aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius