Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varėnos rajone susidūrė 4 automobiliai, nukentėjo 5 žmonės

Pranašama apie masinę avariją netoli Senųjų Valkininkų. Pirminiais duomenimis, moters vairuojamas „Renault“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su dar trimis automobiliais. Vairuotoja žuvo.
Įvykio vietoje
Pareigūnams šį savaitgalį darbo netrūksta. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip sekmadienį praneša Policijos departamentas, vakar 17 val. 40 min. Varėnos rajone, kelio Senieji Valkininkai–Daugai–Alytus 1-ame kilometre automobilis „Renault Megane“, vairuojamas B.R. (gimusios 1956 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Chrysler Grand Voyager“, vairuojamu V.M. (gimusio 1988 m.) bei po susidūrimo atsitrenkė į kitą priešpriešiais važiavusį automobilį „VW Polo“, vairuojamą G.M. (gimusio 1984 m.), ir automobilį „Chrysler Town Country“, vairuojamą S.G. (gimusio 1984 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Renault“ vairuotoja bei sužaloti automobilio „Chrysler Grand Voyager“ keleiviai A.M. (gimęs 1981 m.) ir S.R. (gimęs 1982 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę, o automobilio „Chrysler Grand Voyager“ vairuotojas ir keleivė J.P. (gimusi 1986 m.) gydomi ambulatoriškai.

Nelaimės aplinkybės tiriamos.

15min.lt pažymi, jog šis savaitgalis dėl sudėtingų eismo sąlygų arba neatsakingo elgesio prie vairo iki sekmadienio vidurdienio jau spėjo tapti itin avaringas, paženklintas skaudžiomis netektimis (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius