Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis mirė įstrigęs orlaidėje (nuotraukos, papildyta 11.14 val.)

Vilniaus policija antradienio rytą pradėjo tirti mįslingą vilniečio mirtį. Vyras mirė įstrigęs orlaidėje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Vilnius

Pranešimą apie įvykį Vilniaus pareigūnai gavo antradienį šiek tiek po 7 val. Pareigūnams buvo pranešta, kad lįsdamas pro orlaidę iš savo buto Panerių gatvėje įstrigo vyras.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Atvykę gydytojai konstatavo vyro mirtį.

Vyriškis buvo spėjęs pro orlaidę išlįsti iki pusės. Jo galva buvo lauke, o kojos likusios bute. Gelbėtojai vyro kūną ištraukė iš orlaidės.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą. Kodėl vyriškis iš buto lindo pro orlaidę, o ne bandė išeiti pro duris, kol kas nežinoma.

Vilniečio mirties priežastis paaiškės teismo medicinos ekspertams ištyrus palaikus.

Papildyta 11.14 val.: Vilniaus apskrities VPK atstovas Paulius Radvilavičius 15min.lt žurnalistą informavo, kad per orlaidę persisvėrusį 65 metų M.N. apie 7.15 val. pastebėjo kaimynai.

„Jis bandė išlįsti pro savo buto orlaidę. Namie vyriškis buvo vienas. Kaimynai apie įvykį informavo policiją, buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai, jie konstatavo vyriškio mirtį“, – 15min.lt sakė P.Radvilavičius.

Pasak policijos atstovo, miręs vyras buvo tvarkingas, jokių žalingų įpročių neturėjęs.

„Dabar pasakyti, kas įvyko, yra sunku. Kodėl vyriškis lindo pro orlaidę, irgi kol kas nežinoma. Kol kas nežinoma ir vyriškio mirties priežastis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, per jį ir tikimasi gauti atsakymus į visus klausimus“, – sakė P.Radvilavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius