Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyta moteris, kuri apšvarino girtą vyriškį

Policija įspėja – atšilus orams Vilniuje padaugėjo atvejų, kai iš neblaivių asmenų viešose vietose pavagiami jų daiktai: piniginės su pinigais, mokėjimo kortelės, telefonai.
Centai
Piniginė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pavyzdžiu gali būti įvykis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. trečiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad balandžio 10 d. 21.20 val. komisariato Nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėjai aikštėje prie Vilniaus geležinkelio stoties pastebėjo girtą vyrą, kurį link Sodų gatvės už rankos vedėsi šviesiaplaukė moteris. Pareigūnai matė, kad Sodų g. 13-ojo namo gerai apšviestame kieme moteris iš vyro striukės kišenės ištraukė daiktus ir juos įsidėjo į savo rankinę, o vyrą nuvedė į netoliese esantį viešbutį, iš kurio išėjo jau viena. 1976 m. gimusi J.B. pareigūnams paaiškino, kad vyriškio nepažįsta ir tiesiog norėjo padėti žmogui. Viešbutyje apgyvendintas T.V. (gimęs 1965 m.), policijos tyrėjų paprašytas patikrinti, ar tebeturi visus savo daiktus, pasigedo pinigų ir banko mokėjimo kortelės. Banko kortelė rasta pas įtariamąją, negalėjusią pasiskųsti ir su savim turimų grynųjų pinigų stoka. Įtarus nusikalstama veika, numatytos LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. padarymu, J.B. pristatyta į trečiąjį policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius