Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyti butą apiplėšę įtariamieji

Vilniaus policija praneša sulaikiusi du įtariamuosius, kurie prieš kurį laiką sostinėje apiplėšė butą.
Pas įtariamuosius rasti daiktai
Pas įtariamuosius rasti daiktai / Vilniaus policijos nuotr.
Vilniaus policijos nuotr./Pas įtariamuosius rasti daiktai
Vilniaus policijos nuotr./Pas įtariamuosius rasti daiktai

Kaip informuoja sostinės policija, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai šių metų sausio 21 ir 25 dienomis sulaikė Vilniaus miesto gyventoją A.K. (gim. 1973 m.) ir klaipėdietį Ž.A. (gim. 1970 m.), kurie įtariami sausio 17 d. įsibrovę į Vilniuje, Raitininkų g. esantį butą.

Grasindami peiliu ir naudodami fizinį smurtą prieš buto šeimininkę ir jos nepilnametį sūnų, įtariamieji iš buto pagrobė turto už daugiau nei 7 tūkst. litų.

A.K. bei Ž.A. ankščiau yra buvę teisti atitinkamai 10 ir 15 kartų už įvairius nusikaltimus. Po plėšimo Raitininkų g. jie buvo išsinuomavę butą Vilniuje, Eišiškių plente.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai, atlikę kratą nuomojamame bute, surado ne tik dalį Raitininkų gatvėje pagrobtų daiktų, bet ir 250 vnt. naujų nuotolinio valdymo pultų. Abu įtariamieji suimti 3 mėnesiams.

Policijai dar nėra žinoma iš kur galėjo būti pagrobti nuotolinio valdymo pultai, todėl prašo žinančių apie šį nusikaltimą, ar nukentėjusiųjų skambinti telefonais (8 5) 271 6188, 271 6207 arba 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius