-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje sulaikyti peiliais ginkluoti įtariamieji

Praėjusią parą Vilniaus policijos patruliai sulaikė du peiliais ginkluotus ir siautėjusius asmenis.
Peilis
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, trečiadienį apie 16.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Naujininkų gatvėje, turintis peilį žmogus puola praeivius.

Įvykio vietoje į atvykusius policijos patrulius kreipėsi B.L. (gimęs 1970 m.), J.R. (gimusi 1968 m.) ir T.V. (gimęs 1957 m.). Jie nurodė įtariamąjį, užpuolusį T.V. ir peiliu sužalojusį ranką.

Sulaikomas įtariamasis J.K. atsisakė atiduoti peilį ir fiziškai priešinosi, todėl pareigūnai buvo priversti panaudoti kovinių imtynių veiksmus ir uždėti antrankius. J.K. striukės kišenėje rastas peilis, įtariamasis sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto 2-ąjį policijos komisariatą.

Tą pačią dieną apie 15.30 val. patruliuojantiems policijos pareigūnams pranešta apie įvykį Vilniuje, Popieriaus gatvėje esančiame bute, kuriame vyriškis peiliu sužalojo sugyventinę.

Atvykusiems patruliams 1968 m. gimusi O.V. paaiškino, kad jos draugės S.M. (gimusios 1966 m.) sugyventinis A.S. (gim. 1969 m.) tuščiu buteliu trenkė pastarajai į galvą, o vėliau peiliu smogė į kaklą. Moterį GMP brigada išvežė į ligoninę, vyriškis paspruko ir pasislėpė.

Liudininkai nurodė, kad A.S. slepiasi tvarte, turi šaunamąjį ginklą. Sulaikant įtariamąjį pareigūnams teko panaudoti imtynių veiksmus, uždėti antrankius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius