Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų praėjusios paros gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 23 gaisrus bei atliko 21 kitą gelbėjimo darbą. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Ugniagesių automobilis
Ugniagesių automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Antradienio ankstų rytmetį apie 5 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Molo gatvėje esančioje lauko kavinėje. Atskubėjus ugniagesiams, medinėmis skiedromis dengtas pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė jo stogas, išdegė vidus, sudegė virtuvės įranga, apdegė 4 lauko skėčiai. Laimė, ugniagesiai spėjo iš degančio pastato išnešti dujų balioną ir apsaugoti kitus 2 šalia stovinčius pastatus. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie vidurdienį Druskininkų savivaldybėje, sodų bendrijoje ,,Raigardas”, užsiliepsnojo medinis sodo namelis. Per gaisrą` supleškėjo pastato stogas ir perdengimas, apdegė sienos ir grindys bei viduje buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 14.10 val. gaisras kilo Pagėgių savivaldybėje, Žukų kaime, Ežero gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu nudegė medinio pastato stogas, išdegė 3 kambariai, virtuvė ir sandėliukas. Ugniagesiams nuo ugnies pavyko apsaugoti 2 šalia stovinčius ūkinius pastatus, o gaisro priežastis aiškinama.

Apie 15 val. Panevėžyje, prie Paliūniškio gatvės 5 namo, užsidegė automobilis „Renault Espace“. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, salone apdegė prietaisų skydelis.

Dar vienas lengvasis automobilis naktį iš antradienio į trečiadienį apie 40 min. po vidurnakčio užsiliepsnojo Kaune, V.Krėvės prospekte. Ugnis nuniokojo automobilio „VW Passat“ variklio skyrių, apdegė variklio dangtis. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 19.30 val. Jonavos rajone, Naujasodžio kaime, užsidegė rąstinė pirtis. Gaisro metu apdegė bei buvo nuardytas pastato stogas ir grebėstai. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Naktį iš antradienio į trečiadienį po vidurnakčio gaisras kilo Joniškio rajone, Daunoriškės kaime, Beržų gatvėje stovinčiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė apie 70 kv. m šiferio lakštų stogo, pradegė perdengimas, o įvykio aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius