Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berniukas aukoja kišenpinigius karo didvyriams

Ketverių metų berniukas, kas savaitę gaunantis po 2 svarus, nusprendė prisidėti prie Didžiojoje Britanijoje iniciuotos akcijos „Padėkitm didvyriams“, skirtos sužalotiems kariams, rašo „The Sun“.

Vaikas ketina paaukoti visus savo turimus 100 svarų. Jis liovėsi pirkęs saldumynus ir žaislus ir ėmėsi atlikinėti įvairiausius darbus kitiems šeimos nariams, kad surinktų dar papildomų pinigų, pasakojo berniuko tėvai.

Hugo Thompsonas, gyvenantis Sufolke kartu su 57-erių tėvu Dereku, 46-erių motina Julie ir 11-mete sesute India, pasak tėvų, nusprendė paaukoti savo kiaulės taupyklės atsargas fondui po to, kai išgirdo vaikų, kurių tėvai žuvo ar buvo sužeisti karo veiksmų zonose, prašymą per televiziją.

„Jie kovoja už mūsų šalį ir aš noriu jiems padėti. Kai kurių vaikų tėčiai žūsta ir aš noriu padėti jiems taip pat“, – pasakojo keturmetis.

Jis tapo vienu iš „The Sun“ iniciuotos akcijos televizinių skelbimų veidu. Tačiau jis anaiptol nėra vienintelis vaikas, aukojantis savo santaupas, be jo yr air dar keletas bendraamžių ir keleriais metais vyresnių.

Be to, originaliai surinkti pinigus fondue nusprendė 80-metis Davidas Owenas. Jis ryžosi surinkti pinigų šokdamas su parašiutu iš lėktuvo. Senoliui pavyko surinkti net 22 tūkstančius svarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius