Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje automobiliui įsirėžus į žmonių minią, sužeista 14 žmonių

Ročdeilyje, Didžiojo Mančesterio grafystėje, policija ieško dviejų vyrų, kurie, kaip manoma, vogtu automobiliu „Saab“ tyčia įsirėžė į būrį žmonių, stovinčių ant šaligatvio prie baro. Per incidentą sužeista 14 žmonių, dviejų būklė yra labai sunki, praneša Didžiosios Britanijos žiniasklaida.
Londono policija
Londono policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Policijos duomenimis, žmonės stovėjo ankstų sekmadienio rytą prie baro „Dali“, kai į juos rėžėsi mašina. Pareigūnai įtaria, kad automobilyje buvo du vyrai, šiek tiek anksčiau išprašyti iš šio perpildyto baro. Vyrų ieškoma, jų tapatybė nenustatyta. Vogtas automobilis po dviejų valandų buvo aptiktas vienoje miesto gatvių.

Policijos vyresnysis inspektorius Johnas Rushas naujienų kanalui „Sky News“ sakė, kad baro darbuotojai išprašė du vyrus, kurie nederamai elgėsi. Kaip spėjama, porelė vėliau nuėjo į šalia esančią automobilių stovėjimo aikštelę, įsilaužė į vieną automobilį ir juo rėžėsi į žmonių būrį prie baro durų.

„Raginu tuos vyrus pačius pasiduoti policijai, kol mes nepasibeldėme į jų duris“, – sakė policijos detektyvas inspektorius Darrenas Meeksas.

Policija prašo įvykį mačiusius žmones paskambinti telefonu 0161 872 5050 arba susisiekti su organizacija „Crimestoppers“ telefonu 0800 555 111.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius